• Domov
  • Ostatné Šport A Zábava
  • Silikónové Potápanie Náustok Odolné Potápanie Úst Kus Potápačské Vybavenie, Príslušenstvo Pre Väčšinu Bežných Potápanie Snorkels A

Silikónové Potápanie Náustok Odolné Potápanie Úst Kus Potápačské Vybavenie, Príslušenstvo Pre Väčšinu Bežných Potápanie Snorkels A

€13.27 €5.18
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

1. Silikónové Potápanie Náustok prijme osobitné úst určený na zníženie bradou únava a zvýšenie pohodlia.

2. Môžete ju použiť pre hlboké potápanie, zdarma potápačské vybavenie, a to sa hodí do väčšiny štandardných regulátorov.

3. Ak Potápanie Regulátor je trochu voľná, môžete kravatu s danom kravatu na zabránenie strát vody.

Špecifikácia:

Názov: Potápanie Náhradný Náustok

Materiál: TPE

Veľkosť: o 7*5*2.5 cm/ 2.76*1.97*0.98 v

Balenie Zoznam:

Potápanie Náhradný Náustok* 1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zníženie Únavy Dizajn: Silikónové Potápanie Náustok prijme osobitné úst určený na zníženie bradou únava a zvýšenie pohodlia.To môže byť ľahko upraviť.

2.Pôsobia Jednoducho: Keď Potápanie Príslušenstva je ponorený v teplej vode a krátko chladený, potrebujete na to miesto, v ústach, v správnej orientácii, čo je presne vyhovoval vášmu skus tým, jemne hryzie.

3.Vhodné Použitie: Ak Potápanie Regulátor je trochu voľná, môžete kravatu s danom kravatu na zabránenie strát vody.Môžete zavesiť ho v ústach, bez toho zahryznúť do jazyka.

4.Vhodný pre Dospelých: veľkosť Potápanie Náhradný Náustok je o 7*5*2.5 cm/ 2.76*1.97*0.98 cm, veľkosť je veľmi vhodné pre väčšinu dospelých.Môžete ju použiť pre potápanie.

5.Široko Používané: Šnorchl Náustok je vhodný pre dospelých, bezpečné a odolné.Je tiež možné použiť pre hlboké potápanie a voľné-potápanie zariadenia a prispôsobiť väčšina štandardné regulátory.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *