• Domov
  • Motocykel Zariadení & Časti
  • 2 KS Motocykel Taška Motorových Saddlebags Strane Univerzálne Motocyklové Nepremokavé Vymeniteľné Vnútorné Vrecko Batožiny Pannier

2 KS Motocykel Taška Motorových Saddlebags Strane Univerzálne Motocyklové Nepremokavé Vymeniteľné Vnútorné Vrecko Batožiny Pannier

€36.59 €29.27
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento motocykel strane puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu.Má veľkú kapacitu, priestor, takže je ľahké dať veci, bez obáv o veci patriace von.Bočné vrecko je tiež jednoduchá inštalácia a pridáva pohodlie na vašej motorke výlety.

Špecifikácia:

Názov produktu: zavesiť taška

Produkt materiál: PU koža

Hmotnosť výrobku: o 700g

Teplé pripomienka: rozmery Produktu/obrázky sú všetky namerané a prijať manuálne.Prosím ťa, odpusť mi pre mierne odchýlky.

Balenie Zoznam:

Motocykel tašky*2 ks

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: Tieto motocykel tašky sú vyrobené z odolného materiálu, ktorý odolá vode, poškriabaniu a slnku.Môžete ľahko ich utrite vlhkou handrou, aby ich čisté a chránia váš tovar pred poškodením.

2.Elegantný Vzhľad: Naše tašky sú vybavené ohromujúci dizajn, ktorý kombinuje umelej kože a kovu, spojovacích materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť.Pridaním svetlé farby a štýlový vzhľad pre váš motocykel, budú zase hlavy a urobiť vyhlásenie, na ceste, chytil pozornosť všetkých.

3.Priestranné a Organizovanej: Náš motocykel tašky majú veľkú kapacitu, priestor, ktorý môžete uložiť svoje zariadenie na údržbu, denné potreby, a ďalšie.Sú navrhnuté tak, aby vyhovoval vašim potrebám pre diaľkové cestovanie a aby vaša batožina viac organizované a prístupné.

4.Bezproblémové Nakladanie: štedrý batožiny otvoru na náš motocykel tašky uľahčuje nakladanie a vykladanie bez námahy.Žiadne ďalšie týka položiek, ktoré spadajú mimo, takže môžete bezpečne a rýchlo vyraziť na cestu.

5.Jednoduchá Inštalácia: Zavesiť tieto motocykel tašky s ľahkosťou a bez potrebné nástroje.Vďaka pracky popruhu systém, inštalácia je jednoduchá a rýchla.Plus, môžete upraviť tašky " uhol a umiestnite podľa vašich predstáv pre pridaná pohodlie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *