Vonkajšie Predlžovací Kábel Bezpečnostný Kryt Vodotesný Kábel Chránič Zásuvky Zástrčku Vianočné Dekorácie Svetlá

€3.66 €1.58
Na sklade

  • Číslo Modelu - Vonkajšie Predlžovací Kábel Bezpečnostný Kryt
  • Materiál - PVC
  • Funkcia - nepremokavé
  • Podpora - Dropshipping
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vonkajšie Predlžovací Kábel Bezpečnostný Kryt Vodotesný Kábel Chránič Zásuvky Zástrčku Vianočné Dekorácie Svetlá

Odrážky:

1.Praktické Doplnky - Vonkajšie Predlžovací Kábel Bezpečnostný Kryt možno udržať pripojenie sieťového kábla v bezpečí.Vhodné pre akceptovanie rôznych zástrčky.Hodí rovno zástrčky, pravý uhol zástrčky, napájacie adaptéry a iné objemné elektrické prípojky.

2.Dobrý Kompatibilita - Vonkajšie Plug Kryt odolný proti Poveternostným vplyvom, je ideálny pre rôzne vonkajšie i vnútorné aplikácie.Ideálne pre kosačky a záhradné náradie, rekreačné a krajiny dekoratívne osvetlenie, bazénové čerpadlá, fontány.Ideálny pre rybníky, terasa, kúrenie, klimatizáciu, bezpečnostné kamery a oveľa viac.

3.Vynikajúca Kvalita Materiálov - Kábel, Vonkajší Chránič je vyrobený z ťažkých posilnené PP materiálu.Odoláva dažďu, snehu, vody, prachu, nečistôt a viac.Neustále chrániť vonkajšie prípojky pred elektrickým prúdom.

4.Jednoduché Použitie - Vonkajší Kábel Kryt jednoducho pripojte napájací kábel.Miesto pripojenia v bezpečnosti hermeticky uzatvorený a zavrieť.Inštalácia je jednoduchá a môže byť vykonané bez náradia.

5.Vo všeobecnosti Používa - Vonkajšie Predlžovací Kábel Kryt je ideálny pre mnohé vonkajšie použitie.Ideálne na celoročné dvore a poľnohospodárske práce, dovolenku osvetlenie, vonkajšie zvierat ohrievače a fontán, a ďalšie.Praktické a trvanlivé.

Špecifikácia:

Názov: Vonkajšie predlžovací kábel ochrana box

Materiál: PP, TPR gumy rozhranie

Vodotesný: IP54-65

Váha: cca 110g

Farba: Zelená, Čierna

Externé rozmery: cca 21*7*7 cm/8.26*2.75*2.75 palec

Vnútorné rozmery: cca 19*6*6typ/7.48*2.36*2.36 palec

Pre AWG14/AWG16/AWG18

Balenie Zoznam:

Predlžovací kábel na ochranu box*1pcs

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku. "

(3)v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote?Ihneď nás kontaktujte.Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.Aké služby budeme poskytovať pre veľkoobchodných zákazníkov a dropshipping zákazníkov?

(1).Pre veľkoobchodných zákazníkov, ponúkame vám veľkoobchodné ceny

(2).Pre drop shipping zákazníka môžeme poskytnúť viac zvýhodnené ceny a vytvoriť špeciálne odkazy pre vás.Budeme posielať položky do svojich zákazníkov priamo a nebude klásť žiadne našich informácií v balení.

4. Vrátenie a Vrátenie:

(1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.(2)nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.(3) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.(4) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pjsafarik.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.(5)Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Hodnotenie je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní, prosím, dajte nám pozitívne hodnotenie.Ak nie ste spokojní, kontaktujte, prosím, pred tým, než negatívne hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Vaše návrhy sú naše najcennejšie bohatstvo, budeme pokorne počúvať a snažiť robiť lepšie

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *