• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Multi-Funkčné Kefka Prípade Kryt Prenosné Vonkajšie Cestovná Zubná Kefka Protiprachová Chrániť Okno Domácnosti Komodít Ružová

Multi-Funkčné Kefka Prípade Kryt Prenosné Vonkajšie Cestovná Zubná Kefka Protiprachová Chrániť Okno Domácnosti Komodít Ružová

€4.43 €2.88
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Vrecko, Multi Nástroje
  • veľkosť - S

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Typ výrobku: Toto je multi-funkčné kefka prípade, že je ideálny pre vonkajšie aktivity ako napr. kempovanie, turistiku a cestovanie.

Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, táto kefka prípade je odolné a vydrží nástrahami časté použitie.Má kryt pre jednoduchú ochranu a skladovanie.

Dizajn: zubná kefka prípade obsahuje kompaktný a prenosný dizajn, ktorý môže byť ľahko prepravovať v batohu alebo vrecku.Je navrhnuté tak, aby vaša kefka na zuby čisté a chránené pred prachom a inými časticami.Kryt zabezpečuje, že zubná kefka je bezpečný a ľahko sa prenáša.

Funkčnosť: zubná kefka prípade je navrhnuté tak, aby boli praktické a funkčné, takže je potrebné mať príslušenstvo pre každého, kto má outdoorové aktivity.Robustná konštrukcia zabezpečuje, že to vydrží časté používanie, zatiaľ čo jeho kompaktné rozmery uľahčuje balenie a transport.

Všestrannosť: Tento multi-funkčný kefka prípade nie je obmedzená len na vonkajšie použitie, ale to môže byť tiež použitý pre každodenné použitie alebo cestovanie.Jeho všestranný dizajn je užitočný doplnok pre každého, kto potrebuje spoľahlivé a ľahko-to-použitie kefka prípade.To môže byť použitý pre kempovanie, turistiku, cestovanie, alebo aj v domácnosti alebo kancelárii.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *