• Domov
  • Spotrebná Elektronika
  • Zviera Digitálne Merače Prenosné Roztomilý Time Manager Kuchynské Hodiny Dekoratívne Vysoká Krúžok Čas Pripomienka Svetlé Strojov Alarm

Zviera Digitálne Merače Prenosné Roztomilý Time Manager Kuchynské Hodiny Dekoratívne Vysoká Krúžok Čas Pripomienka Svetlé Strojov Alarm

€13.32 €8.66
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - CHOETECH
  • Spôsob komunikácie - Bluetooth-kompatibilné

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tieto roztomilé kuchyňa merače sú navrhnuté tak, aby oživiť svoj kuchyňa s ich živé farby a tvary.Sú jednoduché použitie: stačí otočiť hlavu, aby nastavte požadovaný časový a čakať na hlasný zvon zvonil vtedy, keď je to hotovo.Môžete ich použiť na varenie, učenie, prácu, alebo akejkoľvek inej činnosti, ktorá si vyžaduje čas.Oni sú tiež skvelé darčeky pre vašich priateľov a rodinu, ktorí milujú varenie alebo potrebujú motiváciu.

Špecifikácie:

Názov: Roztomilý Kuchyňa Merače

Materiál: ABS+Soft Lepidlo

Váha: cca 142.6 g

Veľkosť: cca 69*69*800mm/2.72*2.72*31.5 v

Farba: Ružová Králik, Žlté Kurča, Caterpillar, Žaba, Malý Medveď

Balenie Zoznam:

1* Roztomilý Kuchyňa Čas

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pekná Kreslená Dizajn: Varenie je viac zábavy s týmito kuchyňa merače, ktoré majú zábavu dizajn.Vyzerajú ako cartoon zvieratá a majú svetlé farby, ktoré sa budete usmievať.Tieto kuchyňa merače nie sú len zábavné, ale aj funkčné a ľahko sa používa.

2.Jednoduché a šetrné k životnému prostrediu: Žiadne batérie alebo nabíjanie je potrebné pre tento roztomilý kuchynský časovač.Stačí otočiť, ak chcete nastaviť čas až 60 minút s presnosťou.Má mechanické dizajn, ktorý robí nahlas krúžok, keď čas je hotovo.

3.Veľké Decibel Pripomienka: Keď príde čas, tento roztomilý kuchynský časovač bude znieť ako hlasný zvon pripomienky, ktoré môžete počuť z ktoréhokoľvek miesta v dome, takže nebudete chýbať nič dôležité včas.

4.Výkon Enhancer: Náš roztomilý kuchyňa merače času, aby ste svoj čas na učenie, prácu, a leisure.By majú kontrolu nad svoj rozvrh, môžete zlepšiť svoju efektivitu a formu dobré návyky.To vedie k lepším výsledkom a pôžitok.

5.Univerzálny Účely: Bez ohľadu na to, aké aktivity robíte, ako je pečenie, štúdiu, varenie, alebo brať lieky, tieto roztomilé kuchyňa časovača vám pomôže udržať prehľad o čase a splniť svoje odpočíva potreby.Týmto spôsobom, môžete svoj život viac organizovaná a pohodlné.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *