• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Skákanie Cez Švihadlo Speed Švihadlo Cvičenie A Fitness Skákanie Cez Švihadlo Kábel Profesionálne Rýchlosť Švihadlo Cvičenie S Pohodlné Uchopenie

Skákanie Cez Švihadlo Speed Švihadlo Cvičenie A Fitness Skákanie Cez Švihadlo Kábel Profesionálne Rýchlosť Švihadlo Cvičenie S Pohodlné Uchopenie

€14.30
Na sklade

  • Oddelenie Meno - MUŽI
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Druh - Jedného Lana Preskočte
  • Číslo Modelu - Švihadlo
  • Školenia Stránky - Pás & Brucha Cvičenie

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Skúsenosti najlepšie s našimi robustná a silná, skákanie cez švihadlo, určená pre profesionálne dĺžky.Naše ergonomická rukoväť zaručuje maximálny komfort pre vaše každodenné cvičenie.Skvelé pre rodiny s deťmi!

Špecifikácia:

Názov produktu: Švihadlo

Produkt materiál: ABS

Veľkosť produktu: o 300 * 1.5 * 1.5 cm

Hmotnosť výrobku: cca 200g

Balenie Zoznam:

Švihadlo * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivá Podpora: Naše švihadlo je vytvorený s robustné, silné lano a odolný ABS materiál, zabezpečiť to môže vydržať aj najintenzívnejšieho tréningu.So silným húževnatosť, a nebude zlomiť, takže je spoľahlivý fitness príslušenstvo, že bude trvať roky.

2.Profesionálne Dĺžka: Naše Švihadlo pre Mužov poskytuje profesionálne dĺžka medzi 270-300 cm, ideálny pre všetky výšky.Je ideálny pre rôzne úrovne fitness, zlepšenie svalovej sily a pružnosti.Vhodné pre začiatočníkov až po profesionálov, zverte váš tréning na ďalšiu úroveň s týmto nastaviteľná dĺžka švihadlo.

3.Hladký Rotácia: Naše Švihadlo má ergonomickú rukoväť s protišmykovým povrchom, poskytuje pohodlné uchopenie aj počas intenzívneho cvičenia.Je vhodný pre dospelých a deti, a má vynikajúce hladké otáčanie, vďaka svojej guľkové ložisko systému.Žiadne ďalšie únavu ruky - Si efektívne cvičenie s našimi Švihadlo určené pre fitness nadšencov.

4.Jednoduchá a Praktická: Naše Švihadlo prináša únavu-voľný tréning kurzy s trvanlivého materiálu, ktorý nebude spôsobovať únavu.Jednoduchý a praktický dizajn, zabezpečuje výkon bez kmeňa, takže je ideálny pre zlepšenie koordinácie a fitness.

5.Výber perfektný Darček: Pozdvihnúť vaše fitness hra s dynamickým Preskakovanie Lana, ktoré zvyšuje rýchlosť, koordináciu, vytrvalosť a obratnosť.Dosiahnutie optimálnych kardio výkon a zdieľať perfektný darček s priateľmi a rodinou, ktorí milujú fitness.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *