• Domov
  • Tímové Športy
  • Pánske Rugby Futbalové Brankárske Dresy Čalúnená Futbal Školenia Oblečenie Hubky Cieľ Chovateľ Ochranné Košele Koleno

Pánske Rugby Futbalové Brankárske Dresy Čalúnená Futbal Školenia Oblečenie Hubky Cieľ Chovateľ Ochranné Košele Koleno

€17.87 €12.51
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Naša mládež čalúnená tričko je vyrobené z vysoko kvalitnej honeycomb penového materiálu, ktorý chráni vaše telo počas kontaktné športy.S hrudníka, slezina, koleno, rebrá, a rameno na ochranu, je ideálny pre futbal, basketbal, futbal, paintball, hokej, baseball, a oveľa viac.Zostaňte v bezpečí pri hraní vašich obľúbených športov s našimi čalúnená tričko.

Špecifikácia:

Názov produktu: Brankár Tričko

Farba: Čierna

Materiál: EVA

Rozsah použitia: Futbalový brankár a iné športy s potenciálne kolízie

Balenie Zoznam:

Čalúnená futbal tričko*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-grade Materiál: Tento čalúnená futbal tričko je navrhnutý tak, aby pot preč a poskytujú vynikajúce tlmenie nárazov.Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a hrajú EVA anti-kolízie častíc, bude vás chrániť pred vplyvmi a udržať si vonia čerstvé.

2.Ideálny Plást Štruktúre: Znížiť riziko poškodení tela s našimi čalúnená futbal tričko je plást štruktúre.Jedinečný honeycomb pena dizajn môže absorbovať vplyv a dokonale fit telo, zabezpečiť maximálne pohodlie a flexibilitu.

3.Kompletná Ochrana: Naše čalúnená futbal tričko je navrhnutý tak, aby plne chrániť počas intenzívneho hrania s hrúbkou EVA hubky podložky sa vzťahujú na vaše hrudníka, slezina, koleno, rebrá, a ramenných oblastiach.Dôveru našich produktov, aby ste v bezpečí pred kolízie so súperom, pričom hádzať loptu.

4.Vynikajúce EVA Hubky Dizajn: Naše čalúnená futbal tričko je navrhnutý s pribrala EVA špongiu bloky na hrudníku a na ramenách zablokovať akéhokoľvek nárazu a chráni vaše telo.Zostaňte v bezpečí v oblasti s veľkou detaily a zvýšenú ochranu.

5.Široké Spektrum Použitia: Táto čalúnená futbal tričko je vhodné na futbal, basketbal, futbal, paintball, hokej, baseball a iné kontaktné športy.Chráni hrudník, rebrá, chrbát a ramená zo zranenia a podliatiny.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *