• Domov
  • Hry A Príslušenstvo
  • Protiprachový Kryt Splash-dôkaz Umývateľný Ochranné Prípade Prachu a Chránič Protiprachový Kryt Puzdro pre Playstation 5 Konzole Disk&Digital Edition

Protiprachový Kryt Splash-dôkaz Umývateľný Ochranné Prípade Prachu a Chránič Protiprachový Kryt Puzdro pre Playstation 5 Konzole Disk&Digital Edition

€13.32 €9.33
Na sklade

  • Kompatibilné Značka/Model - ŽIADNE
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - ALLOYSEED
  • Číslo Modelu - Protiprachový Kryt
  • S USB - no
  • Príslušenstvo Typ - Prach Net

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Protiprachový Kryt Anti-scratch Prachotesný Nepremokavé Shell Splash-dôkaz Umývateľný Ochranné puzdro Konzoly Chránič pre Playstation 5 Konzole Disk&Digital Edition

Funkcia:

1.Presné Formy Dizajn: Naše protiprachový kryt je starostlivo navrhnutý pomocou real stroj formy, zabezpečiť dokonalé nosenie a elegantný, elegantný vzhľad.Jeho kompaktná veľkosť vyžaruje pocit prepracovanosti a high-end kvalitu.

2.Dovezené Potápanie Tkaniny Materiál: Vyrobené s dovezené potápanie textílie, náš prachotesný nepremokavé shell ponúka výnimočnú ochranu proti prachu, vlhkosti, a špliechajúcej vode.S jeho vynikajúce vodotesný vlastnosti, môžete sa spoľahnúť, že náš produkt, aby vaše veci v bezpečí a suché, aj v náročných podmienkach.

3.Univerzálnosť pre Rôzne Verzie: Naše umývateľný ochranné prípade je kompatibilný s oboma optickej jednotky a digitálne verzie.Môžete vychutnať pohodlie použitie s rôznymi zariadeniami, akými sú disky Cd, Dvd a digitálnych médií.

4.Premyslené Organizácie: S starostlivo navrhnutý tak, priehradok a vreciek, náš prachotesný kryt ponúka efektívne skladovanie a organizácie.Môžete udržať svoje veci, úhľadne usporiadané a ľahko prístupné, ušetríte čas a námahu.

5.Zvýšenú Odolnosť: Naše prachu a chránič je postavený tak, aby vydržali každodenné opotrebenie.Vysoko kvalitné materiály a odborné zručnosti zabezpečiť jeho dlhotrvajúci výkon, takže je spoľahlivým spoločníkom pre váš cenný majetok.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Kompatibilné Značka/Model: Sony

Príslušenstvo Typ: Prach Net

Platné model: na PS5 slim hosť

Farba: Čierna

Materiál: Potápanie textílie

Hmotnosť výrobku: 180 g

Veľkosť produktu: 300.00x80.00x60.00mm/11.81x3.15x2.36inch

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Protiprachový Kryt

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *