Stolový Držiak Posuvné Zásuvky Skladovanie Sloty Skincares Držiteľ

€19.94 €12.96
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

ČISTÉ A ELEGANTNÉ.Na stohovateľné stola je držiteľ viacerých oddelení, posuvné zásuvky skladovanie sloty uľahčuje prístup.Vodotesný, prachotesný, odolný a praktický.Veľkú kapacitu, ľahko organizovanie home office stationeries, nalíčenie, skincares, železiarske nástroje, atď.

PREMIUM&ODOLNÝ.Vyrobené z prémiovej PP materiálu, zahustenie a robustné.Vhodný pre domácnosti, kancelárie, koľaji stôl atď.Jednoduché, ale praktické.Štýlový home/office deocrative držiteľa.

DESKTOP & WALL MOUNT.Tam je závesný otvor na zadnej strane držiaka.Package zahrnuté 4 ks skrutiek a 2 kusy fix prúty.Môžete tiež ľahko ju upevnite na stenu spálne, kúpeľňa, kuchyňa, atď. 3 typy, voliteľné, vrátane 3-grid stôl držiteľa; 7-grid stôl držiteľa; 8-grid stôl držiteľa.

STOHOVATEĽNÉ & NON-SLIP SLOTU.Márnosť pre prípad nastaviť sa dá ľahko rozobrať a naskladané.Žiadne pomôcky potrebné.Non-slip slot dizajn umožňuje úspešne zámok hornej a dolnej vrstvy, keď stohovanie.mu bráni v pohybe, a aby sa celý stabilnú a pevnú po stohovanie.

VEĽKÚ KAPACITU.Celková Veľkosť 10.82" 11.na 81" 6.30" (27.5x30x16cm).Zabudované rôzne veľkosti úložného priestoru pre vec, ľahko ukladať vaše písacie potreby, batoľa, kúpeľňa dodávky, rôzne domáce lieky a ďalšie.Efektívne organizovať svoje domáce kancelárske potreby.

Špecifikácie:

Materiál: PP

Farba: Biela; Modrá; Šedé

Typ-A: 3-Grid Stôl Držiteľ

Typ-B: 7-Grid Stôl Držiteľ

Typ-C: 8-Grid Stôl Držiteľ

Veľkosť Cca. 27.5x30x16cm/10.82x11.81x6.30in

Hmotnosť: Cca. 1050g

Balenie Obsahuje:

1 Kus Stohovateľné Stôl Držiteľ

2 Ks Upevňovacích Tyčí

4 Ks Skrutiek

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *