• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Stlačený Vzduch Duster Prenosných Bezdrôtových Vysávače Vzduchu Ventilátor Elektrické Vysávače Air Duster S Dlhou Výdržou Batérie

Stlačený Vzduch Duster Prenosných Bezdrôtových Vysávače Vzduchu Ventilátor Elektrické Vysávače Air Duster S Dlhou Výdržou Batérie

€34.55 €17.27
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Naše Stlačený Vzduch Duster je potrebné mať pre každú domácnosť, ktorý potrebuje rýchle čistenie riešenie.S jeho dual-elektrické motorové jednotky a poskytuje maximálny výkon pre účinné odstránenie prachu.Ľahký a prenosný dizajn uľahčuje prenášanie, a plne nabitá batéria vám umožňuje vyčistiť celé vozidlo bezproblémové.Jeho multifunkčné použitie je ideálny na čistenie klávesnice, fotoaparáty a ďalšie pomôcky.Ideálny na Vianoce, Narodeniny, Nový Rok, a Výročie darčeky.

Špecifikácia:

Názov produktu: Prenosné Air Duster

Produkt farba: zelená/čierna

Produkt výkon: 120W

Dostupný rozsah: veľký počet medzier v autách, regály, pohovky a kobercov, atď.

Balenie Zoznam:

1* Elektrický Air Duster

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahké Čistenie: Využitie dual power motor disk, tento handheld air duster sa môže pochváliť výbušné sací výkon, ktorý zaručuje perfektné čistenie.Jej super sací výkon bez námahy odstraňuje prach, nečistoty a špinu, obnoviť poriadok a ušetriť vám drahocenný čas.

2.Cestovanie-priateľský Dizajn: S jeho cestovanie-priateľský a prenosný dizajn, tento handheld air duster je ideálny pre rýchle a ľahké čistenie vonku.Jej kompaktné rozmery a ľahký, aby ho bez námahy na prepravu a použitie, takže si môžete zachovať vaše elektroniky a iných zariadení prachu-voľný na všetky časy.

3.Výnimočná Účinnosť: S nie je potrebné dobíjať a silný výkon úložný priestor, tento handheld air duster umožňuje efektívne čistenie pre vaše celé vozidlo.Čisté zhora nadol bez prerušenia: je to tak jednoduché.

4.Všestranné Funkcie: rôzne príslušenstvo, vrátane možností pre vysávanie, náradie, nafukovanie lôpt a viac, tento handheld air duster je ideálny nástroj na riešenie viacerých čistenie úlohy rýchlo a ľahko.

5.Kreatívny Darček: Prekvapte svojich blízkych s týmto praktické a inovatívne ručné air duster, ktoré môžete čistiť všetky povrchy s ľahkosťou.Či už je to na Vianoce, narodeniny, Rok, alebo výročie, tento kreatívny darček je ideálny pre rodinu, priateľov a kolegov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *