• Domov
  • Šport A Zábava
  • Magnetický Šach Hra Magnetické Rodiny Doskové Hry Nastaviť Interaktívne Magnet Hra Brain Hry Vzdelávacie Hračky Stôl Hry

Magnetický Šach Hra Magnetické Rodiny Doskové Hry Nastaviť Interaktívne Magnet Hra Brain Hry Vzdelávacie Hračky Stôl Hry

€15.45 €10.82
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

S jeho hladký povrch, nášho magnetický šach hra je jednoduché hrať s vaše kamaráti a stimuluje váš mozog moc.Tento magnetický šach hra môže byť tiež použitý ako učenie pomoci, ako je to ľahké pochopiť, a ideálne pre začiatočníkov.

Špecifikácia:

Materiál: pc

Veľkosť produktu: o 17.5x17.5 cm/6.89x6.89 cm

Špecifikácia: 39 kusov čiernej a bielej, 1 šachovnicu, 2 magnetické pero.

Balenie Zoznam:

Magnetický šach*1set

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: S high-kvalitné a neškodné materiály, nášho magnetický šach hra ponúka dlhú životnosť a hladký povrch, ktorý nebude poškriabaniu ľahko.Môžete dopriať viac hodín zábavy bez starostí.

2.Magnetické Dizajn: majú problém spracovať viac so svojimi kamarátmi, vďaka integrovanému magnetu, ktoré môžu byť pevne adsorbovanej na palube a nie je jednoduché proklouznout off.

3.Zvýšiť Výkon Mozgu: Tento magnetický šach hra je múdry, hra, ktorá rozvíja detí logické myslenie a strategické zručnosti a zároveň zlepšiť ich koncentráciu.

4.Skoro Rozvoj: Rozvíjať vaše dieťa logické myslenie, riešenie problémov, a strategické schopnosti s týmto magnetický šach hra.To môže byť použité ako skoré vzdelávanie pomoc, posilnenie ich porozumenie pojmov a zákonov, a poskytujú zábavný spôsob, ako sa učiť.

5.Rodina Lepenie Zábava: Tento magnetický šach hra podporuje kvalitný čas s rodinou jednoduché pravidlá a jednoduché ovládanie, ideálne pre deti rôznych vekových kategórií.Užite si nekonečnú zábavu hrá so svojimi blízkymi!

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *