• Domov
  • Elektrické Zariadenia
  • Ohrievač Oleja Výfukové Potrubie Z Nehrdzavejúcej Ocele, Špirálovo Univerzálne Výfukové Potrubie Ohrievač Vzduchu Výfukovom Potrubí Parkovanie Ohrievač Vzduchu Výfukovej Hadice

Ohrievač Oleja Výfukové Potrubie Z Nehrdzavejúcej Ocele, Špirálovo Univerzálne Výfukové Potrubie Ohrievač Vzduchu Výfukovom Potrubí Parkovanie Ohrievač Vzduchu Výfukovej Hadice

€19.75 €9.87
Na sklade

  • Výrobca Katalógové Číslo - Ohrievač Oleja Výfukového Potrubia
  • Časti - Dúchadlo
  • Výmenný Katalógové Číslo - Ohrievač Oleja Výfukového Potrubia
  • Iné Katalógové Číslo - Ohrievač Oleja Výfukového Potrubia
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby - ČÍNA
  • Špeciálne Funkcie - Bezpečnú a spoľahlivú prevádzku

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hľadáte vysoko kvalitný pružný výfukového potrubia s dlhou životnosťou?Náš produkt má vás vzťahuje.Naše potrubia je určený na podporu šatiek nezávisle, takže je vhodný pre vzduch-olej ohrievače.Plus, to produkuje žiadny hluk, takže je ideálny pre vás a ďalšie.Najlepšia časť?Inštalácia je jednoduchá a bezproblémové.Objednajte dnes a skúsenosti pohodlie a trvanlivosť našich flexibilné výfukového potrubia!

Funkcie:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: 60/100/150/200 cm

Použiteľné modely áut: všeobecné účely

Upozornenie:

Vzhľadom na inom svetle a nastavenia obrazovky, farbu položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Zoznam:

1 x olej ohrievač výfukového potrubia

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Super Kvalita: Naše ohrievač oleja výfukové potrubie je vyrobené z nerezovej ocele, ktorý je vysoko odolný voči korózii a znesie vysoké teploty, čo v výnimočnú odolnosť a dlhotrvajúcu životnosť.

2.Zaistená bezpečnosť a súlad: Naše ohrievač oleja výfukové potrubie zaisťuje bezpečnosť a spoľahlivosť.Na šál, môžu byť podporené nezávisle, čím sa znižuje výfukové potrubie záťaže.Zaťahovacej funkcia udržuje účinnosť systému počas prevádzky a vypnutie, poskytuje plynulý výkon.

3.Viac používa: 24mm výfukového potrubia našich ohrievač oleja výfukové potrubie je ideálny pre vzduch-olej ohrievače, výsledkom je zlepšenie vykurovacej efektívnosti.Jeho jednoduchá montáž funkcia umožňuje rýchlu inštaláciu, čím sa tento výrobok je pôsobivé výhody.

4.Tiché Kúrenie: Premeniť váš kúrenie skúsenosti s týmto ohrievač oleja výfukového potrubia.Jeho redukcia šumu technológia zabezpečuje stabilný výkon a znižuje hluk, znečistenie.Žiadne ďalšie rušenie pre vás, alebo ostatných – len príjemné, pokojné teplo.

5.Jednoduchá Montáž: V priebehu niekoľkých minút, nainštalujte tento olej ohrievač výfukového potrubia bez komplikovaných nástrojov a zvýšenie energetickej efektívnosti.Znížiť náklady na vykurovanie a ušetriť peniaze bezproblémové.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *