3X 30MW 30 KM Vizuálne Poruchy Locator Vlákniny Svetlo Tester VFL Optický Kábel S jedným Režim FC Samec Na LC Žena Adaptér B

€54.67 €33.89
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - DragonGlass

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

3X 30MW 30 KM Vizuálne Poruchy Locator Vlákniny Svetlo Tester VFL Optický Kábel S jedným Režim FC Samec Na LC Žena Adaptér B

[Vysoká účinnosť]Jednoduchú identifikáciu vlákniny zarážky, zlá connecttions, ohýbanie alebo popraskanie pokoţky.Vynikajúci pre nájdenie správnej vlákniny spájať alebo rýchlo nájsť prestávku.Naše 30mW Vizuálne Poruchy Locator vyžarujú 650nm jasné červené svetlo pre vlákien sledovanie, vlákniny smerovanie a kontrolu kontinuity efektívne.Prestávky alebo poruchy v vlákna sa lámu svetlo, čím vytvára jasný žiara okolo chybná oblasti.

[Vynikajúce Funkcie] vlákien zrakového tester je ideálna pre terénne testy, pretože jeho viaceré funkcie, ako je konštantný výstupný výkon, multi-interface adaptácie, nízke batérie výstraha, dlhú výdrž batérie a diaľkovej detekcie.Super svetlé a používa vhodné AA batérie.

[Široko Používané]2,5 mm, Univerzálny Konektor - konektor detektora je kompatibilne určený pre ST, SC, FC, LC zasahuje obe v kruhu a štvorcový tvar rôznych optických káblov.

[Dlhý Výstup Vzdialenosť]Na 30mW vizuálne poruchy locator má silný zdroj svetla, výstupný výkon, môže vysielať silné červené indikačné svetlo, až 20-30 kilometrov.Vysoká účinnosť napájací obvod zabezpečuje stabilné napájanie.

[Crash-dôkaz a protiprachová Konštrukcia pre Pero Hlavu]Je Navrhnutý S Hlavou z Ušľachtilej Ocele A Hliníka Telu, Aby sa Zabránilo Havárii A Prach, A V Prípade Zemi Dizajn Zabraňuje ESD Škody Efektívne.

Batérie: Dve 1,5 V batérie (nie sú súčasťou)

typ: B

Farba:fialová + čierna

Materiál:Hliníková zliatina

Obsah Balenia:

3 nastavte x vlákniny identifikátor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *