Prispôsobenie Linshang LS162A digitálne okno odtieň prestupu meter filmu odtieň meter ič odmietnutie meter

€145.97
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Rozlíšenie - 0.1%
  • Presnosť - ±2% (Bezfarebný a priehľadného materiálu)
  • Miesto Pôvodu - Guangdong, ČÍNA
  • UV Vrchol vlnová dĺžka - 365nm
  • veľkosť - 120mm * 25mm * 75mm
  • Hmotnosť - About 165 g (batteries excluded)
  • Názov Značky - linshang
  • Záruka - 1 Rok
  • IR Vrchol vlnová dĺžka - 1400nm
  • Viditeľné svetlo vrchol vlnová dĺžka - 380nm-760nm, v súlade s CIE photopic jas funkcie
  • Zdroj Napájania - 4*AAA alkalické batérie
  • Test slot - 8 mm
  • Moc - Elektronické
  • DIY Dodávky - ELEKTRICKÉ
  • Prispôsobenú podporu - OEM
  • Číslo Modelu - LS162A

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odporúčame Produkty Prehľad LS162A Prenos Meter LS162A prenosné prenos meter je klasický tri-band solárny film tester.Tri skúšobné otvory sa používajú na testovanie viditeľné priepustnosťou svetla, UV odmietnutie sadzba a infračervené odmietnutie hodnotiť materiálu.Jednoducho miesto, testovaný materiál v teste slot potom sa môžeme dočítať tri testovacie dáta v rovnakom čase.To je hlavne vhodný pre optické vlastnosti rôznych jednotné a transparentné materiály ako je solárna fólia, lamino sklo, a automobilový strane skla.

digitálny okno odtieň prestupu meter filmu odtieň meter ič odmietnutie meter

Aplikácia Funkcie 1. Okno film prepravnej vzdialenosti má jednoduché ovládanie a meranie je rýchle.Stačí dať meraného objektu do testu slot potom viditeľné priepustnosťou svetla, ultrafialového a infračerveného odmietnutie hodnotiť sa budú okamžite zobrazí na rozhraní. 2. Prístroj má malé rozmery a je veľmi vhodné vykonávať; skúšobný kartu je 8mm široké, čo môže priamo testovať čelného skla.

3. Prístroj má údajov lock.Po skúške je dokončené, stlačte PODRŽTE tlačidlo na zablokovanie testovacie dáta.Údaje zostanú na displeji rozhranie po vybratí skúšaného materiálu.

4. LS162A prenosný solárny film prepravnej vzdialenosti má v reálnom čase, dynamický kalibračnej funkcie.Keď nie je tam žiadny test predmet, prístroj sa automaticky vráti na pôvodné údaje štátu zabezpečiť presnejšie údaje zo skúšok.

5. Prenos meter a je napájaný 4 AAA alkalické suché batérie s ultra-nízka spotreba energie.A prístroj sa automaticky vypne po 3 minútach bez akejkoľvek operácie.S týmto dizajnom, nástroj je energeticky efektívnejší.Kvalifikácie a Normy Paramenters Veľkosti 120 mm * 25 mm * 75mm (L*W*H) Test slot Hmotnosť Cca 165 g (batérie vylúčené) Rozlíšenie 0.1% Presnosť ±2% (Bezfarebný a priehľadného materiálu) UV Vrchol vlnová dĺžka: 365nm Viditeľné svetlo 380nm-760nm, v súlade s CIE photopic svetelnosťou funkcia Infračerveného Vrchol vlnová dĺžka: 1400nm Napájanie 4*AAA alkalické batérie Profil Spoločnosti Shenzhen Linshang Technology Co., S.r.o. (www.linshangtech.com) bola založená dňa jún 16, 2008. Spoločnosť dodržiava nezávislé dizajn, výskum a vývoj, výrobu a predaj rôznych meracích prístrojov.Stavia svoje vlastné značky. "Linshang" známka úspešne v roku 2010, V súčasnosti spoločnosť disponuje 17 národných patentov a národný high-tech podniky certifikáty.V súčasnosti je v spoločnosti nástroja sú hlavne rozdelené do štyroch kategórií: solárny film meranie optickej priepustnosti, ultrafialové merania, lesk a povrchová úprava hrúbka merania.Produkty patria: Solárny Film Prenos Meter, Spektra, Prenosu Meter, Priepustnosťou Svetla Meter, UV Energie Meter, UV Svetlo Meter, Hrúbka Skla Meter, Lesklý meter, Povlak hrúbky rozchod, Vákuové povlak on-line, hrúbka monitora.Ochranné známky a Znalosti Produktu Systém Riadenia Národný High-tech Podnik Certifikát Softvér Autorských Osvedčení o Registrácii 17 Národných Patentových Certifikáty CE Certifikáty pre Viacerých Produktov, časté otázky otázka 1: Čo je záruka?

A1: Ponúkame 1 rok záruka.

2. otázka: môžem kúpiť vzorky z vás?

A2: Áno, môžete umiestniť vzorky cieľom otestovať našu vynikajúcu kvalitu výrobkov a služieb.

Q3: Čo o kvalite vašich produktov?

A3: Chceme poskytovať bezkonkurenčnú kvalitu-veľmi prísne testovanie procesu pre prichádzajúce kontroly kvality, vstup proces kontroly kvality, a záverečné kontroly kvality pre každý kus.Sledujeme QC skúšobný postup na zabezpečenie kvality.

Q4: máte po-predajný servis?

A9: Áno, náš nástroj mať profesionálny Po-predajný Dept.Ak máte technické problémy alebo otázky s náš tovar, neváhajte a kontaktujte nás.

O5: ste práve obchodnej spoločnosti alebo výrobného?

A5: Sme profesionálne kontrola nástrojov výrobcu, vám vieme pomôcť s konkurenčné ceny, bezkonkurenčné kvality a služieb.digitálny okno odtieň prestupu meter filmu odtieň meter ič odmietnutie meter

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *