2 ks Škôlky Teleskopická Učiteľ Ukazovateľ Prednáška Prenosné Rozšíriteľný Stick Tabuľa Black Orange Nehrdzavejúcej Ocele Presenter

€6.06 €4.73
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Hinmay
  • Číslo Modelu - ŽIADNE

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

【Odolné a Spoľahlivé] vyzýva Našich teleskopická učiteľ ukazovatele sú vyrobené s kvalitnej nerezovej ocele a silikónové materiály, zabezpečiť trvalú odolnosť.Učitelia sa môžu spoliehať na tieto ukazovatele, aby vydržali každodenné triede používanie bez obáv o poškodenie alebo poškodenie.

【Rozšíriteľný Stick] vyzýva S rozšíriteľný stick funkciu, naše pripomienky môžete ľahko dostať do vzdialených objektov alebo priestorov v triede.Učitelia môžu bez námahy zapojenie študentov tým, že poukáže na konkrétne slová, grafy alebo obrázky na palube.

【Jednoduché Použitie] vyzýva Našich teleskopická učiteľ ukazovatele sú ľahké a ľahko ovládateľné.Silikónové uchopenie poskytuje pohodlné a bezpečné držanie, prevenciu pošmyknutia alebo nehody počas používania.

【Prenosné Ukazovateľ] vyzýva Našich teleskopická učiteľ ukazovatele sú kompaktné a prenosné, takže ich ľahko nosiť.Je zatiahnutá dĺžka tento ukazovateľ je len 21 cm.Môžete ho nosiť ľahko.

【Farebné prevedenie] vyzýva ponúkame teleskopické učiteľ ukazovatele v dvoch farieb, čiernej a oranžovej.Učitelia si môžu vybrať farbu, ktorá sa hodí k ich osobných preferencií alebo ich zápasy triede tému.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + silikón

Farba: čierna, oranžová

Funkcia: zdvíhateľnej

Veľkosť(cca.): (predkus dĺžka x predĺžená dĺžka x priemer) 21 x 100 x 1,2 cm/8.27 x 39.37 x 0.47 palec

Package Zahrnuté:

2 Ks x Teleskopická Učiteľ Pripomienky

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *