• Domov
  • Osvetlenie Príslušenstvo
  • Tuya WiFi Smart Dimmer Prepínač Module Support 2 Spôsob Kontroly Stmievateľné 1/2 Gang Smart Switch Aplikácie Ovládanie Práce s Alexa Google

Tuya WiFi Smart Dimmer Prepínač Module Support 2 Spôsob Kontroly Stmievateľné 1/2 Gang Smart Switch Aplikácie Ovládanie Práce s Alexa Google

€28.27 €14.13
Na sklade

  • Názov Značky - SZKOSTON
  • Certifikácia - CCC, ce, ROHS
  • Číslo Modelu - Tuya WiFi Smart Dimmer Prepínač
  • Položka Druh - Stmievače
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tuya WiFi Smart Dimmer Prepínač Module Support 2 Spôsob Kontroly Stmievateľné 1/2 Gang Smart Switch Aplikácie Ovládanie Práce s Alexa Google

Funkcie:

Stmievateľné Žiarovka Len

Toto inteligentné dimmer prepínač len supprt stmievateľné LED A INC.

Prosím potvrďte svoj žiarovka je špecifikácia pred podaním objednávky.

Aplikáciu Diaľkové Ovládanie:

Diaľkové ovládanie svietidiel z vášho domu cez Inteligentný Život aplikáciu kdekoľvek a kedykoľvek.Č hub potrebné.

Ovládanie Hlasom:

Wifi dimmer prepínač funguje s Alexa a Domovská stránka Google Asistent pohodlne ovládať svetlo pomocou jednoduchých hlasových príkazov keď ste na cestách.

Načasovanie Funkcia:

Vytvárať plány, aby automaticky zapnúť svetlo na nastavenej jas alebo vypnúť na konkrétne časy.Ideálne vytvoriť rôzne nálady svetlá s uvedenými jasu pre vašich každodenných činností, pred spaním alebo TV čas, východ a západ slnka, atď.

Plynulou Stmievanie:

Upraviť svetlo na určité percento podľa pôvodnej switch, Smart Život Aplikácie alebo hlasový povel; získať správnu intenzitu svetla pri sledovaní filmov, čítanie, na sebe make-up, atď.Prepínač si pamätá a zmení späť na posledné svetlo nastavenie pri vypnutom.

Skupina Kontroly:

Mohli by ste vytvoriť skupinu pre viaceré stmievač prepínače v app, a potom bude k dispozícii na zapnutie/vypnutie svetiel jeden-ťuknite na položku.

Jednoduchá Inštalácia:

Mini veľkosť dimmer prepínač modul môže byť inštalovaný v spínaciu skrinku alebo v lampy box ľahko.(Upozornenie: prosím, zapnite prívod elektrickej energie počas inštalácie).

Funkcia:

[APP Remote Control] Stiahnuť inteligentný život /Tuya smart APP na vašom telefóne&Tablet na ovládanie stmievač modul kdekoľvek/a kedykoľvek.

[Voľnú ruku Ovládanie Hlasom] Kompatibilné s amazon alexa echo ,google domov atd ,jednoducho príkaz na hlasové ovládanie modulu.

[Rodina Zdieľať Funkciu]môžete zdieľať na prepnutie na rodiny s obmedzené právo,vytvorenie inteligentných domov spolu s vašim rodinným príslušníkom.

[Prepojenie Funkciu] môže prepojenie s inými switch modul snímača a spotrebiče v domácnosti ,aby vytvárať rôzne scény je to možné,ako spací režim pracovný režim,večera režim ,doma režim ect.

[Časovač,Plán&Count Down Funkciou]môžete vytvoriť plán podľa vašej osobnej požiadavky ,ako aj Odpočítavanie,počítadlo nadol funkcia,smart a DIY váš každodenný život na maximum rozšíriť.

[Group-Funkcia Ovládania]Multi dimmer prepínač v rôznych miestnosti môžete nastaviť v skupine ,uvedomiť si, skupina kontrolná funkcia.

[Jednoduchá Inštalácia] Mini veľkosť dimmer prepínač modul môže byť inštalovaný v spínaciu skrinku alebo v lampy box ľahko.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *