Cínové Spájky Drôt dia 2.0 mm 900g doska Spájkovanie Vložiť Zváranie Tok 2% pre Generátor Hliníkové drôty na navíjanie Vysokej Kvality

€71.90 €57.52
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - umall
  • Číslo Modelu - 900g
  • Aplikácia - Hliníkový drôt
  • Priemer - 2.0 MM
  • Flux - 2%
  • Materiál - cínové spájky

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Cínové Spájky Drôtu 2,0 mm 900g(celý výrobok) Spájkovanie, na Zváranie Tok 2% pre Hliníkový drôt Predaj Vysokej Kvality

S cieľom uspokojiť dopyt trhu, riešiť väčšinu užívateľov z hliníkovej zliatiny a hliník, farba obalený drôt na zváranie zmätku, 1996 naša spoločnosť zavádzanie progresívnych zahraničných technológií, najprv v Číne začať špeciálnej hliníkovej zliatiny spájky vodiče.Drôt je v hliník a hliníkové zliatiny materiálu na navlhčenie dobrý, rýchly, rýchlosť zvárania, spájkovacie spoločné spoľahlivosť plná, rezíduum, žiadna korózia.Potom začala hliníkové viečko, hliníkový náter line špeciálne a šetrné k životnému prostrediu balík (lead-free) hliníkovej zliatiny drôtu, a pod.séria produktov, široko používané na osvetlenie, motory, transformátory a iné priemyselné odvetvia.

Vlastnosti výrobku: výrobky, v hliníkovej farby pokryté drôt zvárací proces ušetriť čas, ako ušetriť náklady a znížiť proces, spájkovacie spoločné spoľahlivosť, svetlé miesto, zásadne rieši problém zváranie hliníka, lakované drôty.

Poznámky:

1 škrabka najlepší výber mechanická metóda.

2 použitie drôtu by mali byť použité na spájkovačka 75 W energie.

3. Pre nevyužité hliník farba package line vyhradená drôt spájkovanie, použitie, ľahšie sa drôt hlavy, pálenie lopty, aby sa zabránilo hliníkový drôt spájkovanie strata prášku, vplyv na ďalší zváranie.

. zváranie.Po prvé, spájkovačka hlavu čo najbližšie k zvárané telo, na spájkovačka hlavu poslať spájky, drôt, drôt topenia, ukončení zvárania.Tento spôsob, môžete urobiť tvrdé spájkovanie hliníka toku drôt v plnom kontakte s rozloženie, ak chcete dosiahnuť čo najlepšie zváranie účinok.

5. Pre hliníkový náter package riadok a meď (alebo hliník) zváranie, sme škrípanie farby po obvykle twisted spôsob dva druhy drôt spojení a veľkosť twisted priamo ovplyvňuje zváranie efekt a twist (v radiánoch) viac, cín, plniace množstvo je veľké, a medzi dva riadky zváranie viac pevne stanovená.

Upozornenie: výrobok je vhodný pre zváranie hliníka, lakované drôty lítiové batérie alebo priame spájkovanie malých elektronických komponentov.Nie je vhodný pre zváranie iné zváranie ako hliníkovej platne!A ak hliníkovej zliatiny obsahuje ušľachtilú oceľ alebo nikel, to nie je nevyhnutne vhodný pre zváranie.

+ Značky

Dosky Plošných Spojov

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *