• Domov
  • Periférnych Zariadení
  • Pcie Na USB 3.2 Gen 2 Karty Adaptéra PCI Express Rozširujúca Karta PCI-E Pridať Na Karty Podstavec Pre PC Windows 10/8/7 A MAC

Pcie Na USB 3.2 Gen 2 Karty Adaptéra PCI Express Rozširujúca Karta PCI-E Pridať Na Karty Podstavec Pre PC Windows 10/8/7 A MAC

€45.58
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Kábel Kábel Adaptéra

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Pcie Na USB 3.2 Gen 2 Karty Adaptéra PCI Express Rozširujúca Karta PCI-E Pridať Na Karty Podstavec Pre PC Windows 10/8/7 A MAC Vložte PCIe do USB 3.2 Gen 2 karty do PCI Express (4X) slot, môžete upgradovať vášho stolného počítača až 3 USB C a 2 USB 3.2 porty.Na tomto základe, aby sa viac zariadení, pripojených do počítačového systému, napríklad externé pevné disky, tlačiarne, skenery, tablety, inteligentné telefóny, USB VR, herné ovládače, USB rozbočovače, atď.

[Super Speed USB 3.2] USB 3.2 rozhranie PCI Express karta má celkovú šírku pásma 20Gbps, zatiaľ čo USB-C port má 10Gbps zdieľanie rýchlosť.Celková prenosová rýchlosť je 10-krát rýchlejší ako v starej verzii USB 3.0. Tento rozširujúca karta je nutnosťou pre externé pevné disky a je veľmi vhodný pre prenos súbor. (Poznámka: skutočná prenosová rýchlosť môže byť obmedzená v pripojenom zariadení.)

[Širokú kompatibilitu] Táto karta je v súlade s PCI Express X4, X8, X16 sloty.USB 3.2 port je spätne kompatibilné s 3.0 a 2.0. Operačný systém je kompatibilný s Windows 7, 8, 10 (32/64 bit) a Mac OS 10.8.2 a vyššie.Pri inštalácii karty pci-e karty adaptéra, Vyhrať 10, Mac OS a Linux nie je potrebné ovládač, a musí byť nainštalovaný ovládač v systéme Windows 7 systémy.

[Intelligent protection] Každý rozhranie má nezávislý 2A napájací zdroj, ktorý sa ľahko inštaluje a nevyžaduje externé napájanie.Karta môže byť napájaný priamo z PCIe slotu na základnej doske.Okrem toho, každý rozhranie nezávislé poistenie na zabezpečenie inteligentného ochrany pred viac-aktuálne a skratu na ochranu vášho počítača zariadenia.

Farba:čierna

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x PCI Express Rozširujúca Karta

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *