• Domov
  • Hry A Príslušenstvo
  • Hra Disku Úložný Stojan Pre PS5 Hry, Karty Disku Stojan Skladovanie Držiak Disky Držiak Pre Sony Playstation 5 PS4 PS 5 Príslušenstvo

Hra Disku Úložný Stojan Pre PS5 Hry, Karty Disku Stojan Skladovanie Držiak Disky Držiak Pre Sony Playstation 5 PS4 PS 5 Príslušenstvo

€33.82 €14.54
Na sklade

  • Názov Značky - SHZONS
  • Podpora - Dropship/Veľkoobchod/Epacket
  • Pôvod - Kontinentálna Čína, CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značka/Model - Sony, ŽIADNE
  • Číslo Modelu - pre PS5 disk s hrou rack, Hra Karty Držiteľ e Disku Stojan pre PS5/ PS4
  • S USB - NO

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hra Disku Úložný Stojan Pre PS5 Hry, Karty Disku Stojan Skladovanie Držiak Disky Držiak Pre Sony Playstation 5 PS4 PS 5 Príslušenstvo

Kapacita:

Skladacia CD skladovanie držiak udržuje viaceré spôsoby skladovania, ktoré môžete uložiť až 11 Cd.

Jednoduché a Prenosné: To možno zložiť a skladovať, keď ho nepoužívate.Je to jednoduché a prenosné a nezaberá priestor.Je ľahko ovládateľný.Otočiť a rozvinúť, vložte do panela ak chcete opraviť, a potom ho použiť.

Široko Vhodné:

Držiak je vhodný pre PS5, pre PS4, pre XBOX series a iné herné disky, Dvd, Cd, video disky, atď.To sa dá ľahko skladovať a šetriť miesto.Po inštalácii môže byť použitý vo vzpriamenej polohe, položený byt, alebo prilepené na podklad dosku ak chcete upraviť rôzne uhly otvorenia.Počas používania, môžete jasne vidieť obsah disku, ktoré je vhodné pre zber.

Trvanlivé a Stabilné:

Pevný a ľahký.Hra box zostanú stabilné.Materiál je vyrobený z pevného plastu, takže príslušenstvo môže byť bezpečne zaistené.Nebudú spadať mimo ľahko.

Ideálny Darček:

To môže mať až 11 hracie skrinky a môžu pomôcť vám ukázať vaše obľúbené hry.Všetko vyzerá čistý a uprataný.Pre hráčov, je to veľký dar.

Špecifikácie: spôsob Inštalácie:

1. Zúčastniť sa na podložku a zložené držiaku z farbu.

2. Otočte držiak raz a použitia sily pozdĺž pripojenie osi konzoly.Keď budete počuť cvaknutie, podpora rošty sú zamknuté na mieste.Po tom, na každej strane, držiak môže byť formovaná.

3. Existuje niekoľko rovnaké malé zárezy a jeden najväčších zárez na lamiel.Vložte podklad dosku pozdĺž stredu z najväčších zárez a môže byť použitý.

4. Po inštalácii môže byť použitý vo vzpriamenej polohe, alebo položený byt.

5. Je tiež možné, aby klip malý zárez na vznesené ridge riadku podklad dosku a vyberte vhodného uhla otvorenia, ktorý je vhodný pre ukladanie vecí so nekonvenčné disk veľkosti.

Balenie Zoznam:

Úložný Stojan*1

+ Značky

hra disku úložný stojan

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *