• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • 50ml Dlho-Trvajúce Auto Svetlometov Leštiaca Agent Scratch Remover Opravu, Obnovu Svetlometov Obnova Kit Auto Príslušenstvo

50ml Dlho-Trvajúce Auto Svetlometov Leštiaca Agent Scratch Remover Opravu, Obnovu Svetlometov Obnova Kit Auto Príslušenstvo

€9.86 €4.44
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Oživiť svoje svetlá, aby ich bývalú slávu s našimi svetlometu povlak.Účinne odstraňuje špinu, oblačnosť a žltá hmla, zlepšuje jasnosť, jas a viditeľnosť.Dlhotrvajúci vysoký lesk bez zaťaženia životného prostredia.Uložiť na náklady na údržbu, a ísť s dôverou.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto svetlometov leštiaca opravy tekutiny

Kapacita: 50 ml

Čas použiteľnosti: 3 roky

Balenie zoznam:

Auto Svetlometu Opravy Tekutiny Sprej*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Revitalizuje Svetlomety: Naše auto svetlometu opravy tekutiny sprej je magické riešenie, ktoré prináša silný čistiaci možnosť obnoviť pôvodný lesk vašich svetlomety.Účinne odstráni nečistoty, oblačnosť a žltá hmla, a svedectvo revitalizáciu vášho svetlomety s maximálna jasnosť obnovu, aby vaše auto vyzerať úplne nové.

2.Lepšiu Viditeľnosť, bezpečnú Jazdu: Naše auto svetlometu opravy tekutiny sprej je konečným riešením pre zvýšenie prehľadnosti, jas, a viditeľnosti svetlomety.Vychutnajte si bezpečnejšie cestuje aj počas tmavé alebo nepriaznivé poveternostné podmienky.

3.Eco-bezpečný Výber: Naše auto svetlometu opravy tekutiny sprej poskytuje čisté a ekologické riešenie pre obnovenie vášho svetlomety.S našimi znečistenia-free vzorec, nemusíte sa starať o poškodenie životného prostredia alebo toxicity.

4.Dlho-Trvajúce Jasnosť: rozlúčiť sa zahmlené predné svetlá!Naše auto svetlometu opravy tekutiny sprej odstraňuje žltnutiu a oxidácii, takže za dlho-trvajúce, vysoko lesklý povrch.Obnovuje optickú jasnosť a udržiava zbrusu-nový vzhľad až do 3 mesiacov.

5.Nákladovo efektívne Svetlometu Riešenie: Chrániť svetlomety od slnka a vody poškodeniu počas opravy škrabancov a predlžuje ich životnosť.Uložiť na nákladnú údržbu s našimi univerzálny auto svetlometu opravy tekutiny sprej.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *