• Domov
  • Elektrické Zariadenia
  • 3KS 3Color Interiéru Vozidla Podrobne Kefa zaoblený Dizajn Mäkké Štetiny Prachu Kefa Podrobne Čistiaca Kefka

3KS 3Color Interiéru Vozidla Podrobne Kefa zaoblený Dizajn Mäkké Štetiny Prachu Kefa Podrobne Čistiaca Kefka

€5.34 €3.04
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcia:

Mäkký materiál: Čistý kefovanie vlasov auta je vyrobený z vlákna materiálu.Rukoväť je vyrobená z plastu.Štetiny sú mäkké a nadýchané.To nie je ľahké spadnúť štetiny vlasov.Nie je ľahké spadnúť a môže byť použitý na dlhú dobu.

Vzhľad dizajn: štetiny automobilového klimatizácia štetiny kefky používať zakrivené plochy dizajn, ktorý môže byť lepšie čistiť na malé rohy.Rukoväť je navrhnutý s krátkym rukoväť, a okolo hlavy handshake je určený.Je to pohodlné a jednoduchšie na používanie.

Malá veľkosť: Interiéri Automobilu Podrobne Kefa je: 96mm (3.78 v), Šírka: 52mm (2.05 v), Hrúbka: 25 mm (0.98 v).Malý a prenosný, vhodný pre použitie kedykoľvek, je tiež vhodné ukladať.

Široké použitie: Tieto detaily čistiaca kefa môžu byť použité na čistenie každej časti interiéru vozidla, ktoré je pohodlné a čisté, ako je klimatizácia predajne, prístrojové panely, sedadlá, windows hrany, malé rohy a rodinné použitie.

Vrátane množstvo: dostanete 3ks podrobnosti kefa nástroje bez farieb, štetcov, prenosné použitie, nepoužité farby, čo je výhodné pre vás, ak chcete nahradiť a označiť rôzne použitia.Špecifikácia:

Meno: auto, interiér podrobne kefa

Kefa farba vlasov: tri farby

Rukoväť farba: čierna

Materiál: vlákno, plastové

Dĺžka:96mm(3.78 v)

Šírka:52mm(2.05 v)

Hrúbka:25 mm(0.98 v)

Obsah balenia:

3ks *interiéri automobilu podrobne kefa

vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na ručné meranie rozmerov, môžu byť chyby, a farba obrazu sa môže mierne rozdiely farieb vzhľadom na osvetlenie, ktoré je normálna situácia.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *