• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • kožené Uterák Umývanie Auta Super Absorpčné Auto Čistenie Podrobne Handričkou Auto Starostlivosti Sušenie Uterákov Starostlivosť Čistenie, Leštenie príslušenstvo

kožené Uterák Umývanie Auta Super Absorpčné Auto Čistenie Podrobne Handričkou Auto Starostlivosti Sušenie Uterákov Starostlivosť Čistenie, Leštenie príslušenstvo

€8.19 €4.09
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Multifunkčné Uterák
  • veľkosť - 30 x 40 x 1cm

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1. Reverzibilné Dizajn: Toto sušenie uterákov pre autá funkcie vysokej kvality faux materiálu, na boku a mäkké coral fleece, na strane druhej.Faux materiál pomáha odstrániť škvrny a suchý povrch, zatiaľ čo coral fleece schne rýchlejšie a pomáha absorbovať viac vody.

2. Jemné a Účinné: Tieto sušenie uterákov pre autá môžete čistiť malé alebo ťažko prístupných oblastí bez toho, aby došlo k akémukoľvek poškodeniu laku.Môžete jednoducho čistiť pomocou tejto uterák pridaním čistiaceho prostriedku a vody.

3. Stain Remover: Tieto sušenie uterákov sú skvelé na odstránenie škvŕn a mastnoty z vášho auta povrchu, takže žiadne škrabance alebo značky.Sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý obrúsky preč vodné škvrny s ľahkosťou a chráni vaše auto lesk.

4.Všestranné Použitie v: Bezpečne čisté, suché, poľských a tvrdé povrchy s našimi sušenie uterákov pre autá.Ideálny pre automobiloch a ex terroirs, a môže byť tiež použitý ako príručnú uteráky.Vhodný aj na čistenie okien, podláh, a jedál.

5. Jednoduché Čistenie: Vychutnajte si rýchle, bezproblémové auto sušenie s našimi syntetické vlákna uteráky.Ľahko sa čistí, vhodná pre stroj na pranie a sušenie, a dostatočne tvrdý, aby vydržali.

Popis :

Naša autoumyváreň uteráky sú vyrobené z faux materiálu a coral fleece.Tieto univerzálne vložky môže byť tiež použitý na čistenie okien, podláh, a jedál.Sú jednoduché na čistenie a údržba stroja na pranie a sušenie.

Špecifikácia:

1. Typ Položky: Auto Čistenie Uterák

2. Produkt materiál: koža+ coral velvet

3. Veľkosť produktu: 30*60 cm/11.81*23.62 palcov, 30*40 cm/11.81*15.75 palcov

4. Použitie: Utrite do vášho auta, odstráňte nečistoty a absorbovať vodu

Balenie Zoznam:

Umývanie auta uteráky x 1

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *