• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • 1PC Šport Kriedou Horčíka Loptu Fitness Gym Vzpierania Činku Horolezectvo Tréner protišmykových Suché Horčíka Prášok Loptu

1PC Šport Kriedou Horčíka Loptu Fitness Gym Vzpierania Činku Horolezectvo Tréner protišmykových Suché Horčíka Prášok Loptu

€8.12 €3.50
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Činku

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

1PC Šport Kriedou Horčíka Loptu Fitness Gym Vzpierania Činku Horolezectvo Tréner protišmykových Suché Horčíka Prášok Loptu

Odrážky: 1. [ Spoľahlivé Vzorec ] nebolí pokožky, a jej chuti, voda-absorpciu vody-absorbing, anti-slip účinok je rýchly a zrejmé, Posilňovne, Krieda Loptu môže efektívne udržať ruky suché, čím sa zvyšuje trenie, vedecký vzorec.

2. [ Jednoduché Používanie ] Naplniteľné Kriedou Lopta je jednoduché a ľahko sa prenáša, vonkajší obal je samozatváracia taška, veľmi ľahkého bieleho prášku s veľmi silným hygroskopické účinok.

3. [ S naťahovacou Šnúrou Otvorenie ] Kriedou Lopta je navrhnutý so šnúrkou otvorenie, keď magnesium powder je nedostatočný, môžete pridať prášok sami, ktoré môžu byť použité, malé rozmery, o veľkosti buchta.

4. [ Rozsiahle Použitia ] Uplatniteľné na akrobati, krúžok športovcov, a bradlách športovcov, Naplniteľné Krieda je ideálny pre basketbal, pól bumerang, záber putters, javelin bumerang, a viac, vhodné pre gymnastická príprava, posilňovňa, pole tanec, a ďalšie.

5. [ Môže Protišmykové ] Môže byť použitý pre jednoduché zem anti-šmyk, Krieda Loptu Ponožka je musí mať pri vykonávaní ťažkých hmotnosť cvičenia, ako činka zdvíhacie, môže zvýšiť zem trenie.

Parametre:

Názov produktu: protišmykových prášok

Hmotnosť: približne 56 gramov

Funkcie:

Dajte horčíka prášok do loptu vyrobené zo špeciálnej gázy.Keď ju použijete, stačí použiť váš list rub a potom sa vaše ruky budú plné horčíka prášok.To je jednoduché na používanie a prepravu.

Výhody: tento produkt prijíma šnúrkou dizajn.Keď magnesium powder je nedostatočný, môžete pridať sami a môžete ho môžu byť znovu použité.Magnesium powder gule je malá veľkosť, adekvátna veľkosti baozi.Vonkajší obal je samozatváracia plastového vrecka.

Je potrebné mať pre tých ľudí, ktorí sú basketbalový hráč, pól veteránov, záber putters, javelin športovcov a iné športové hráčov, ktoré je potrebné tomaster položky ručne.

Akrobatické športovcov, krúžok športovcov, a bradlách športovcov všetkých používať anti-slip horčíka prášok.

Horčík prášok môže byť tiež použitý pre jednoduché zem anti-skidtreatment.Napríklad, keď hráte bedminton, posypeme niektoré horčíka prach na podlahe k posilneniu zem trenie.V dnešnej dobe, populárne pól dance fitness tiež potrebuje horčík prášku, ktoré môžu zvyšovať trenie.Horčík prášok je tiež anessential položky, keď vykonávate ťažká váha cvičenia, ako je zdvíhanie činku.Magnesium powder je veľmi ľahký biely prášok s veľmi silným absorpcie vlhkosti účinok, ktorý môže efektívne udržať vaše ruky suché a zvyšuje trenie.

Široké využitie:

Gymnastika tréning, posilňovňa, pole tanec, silový tréning, tréning pre horolezectvo, bedminton

V športy ako vzpierania vybavenie potrebné uchopenie, fitness, pole tanec, šport, gymnastika, hádzanie, horolezectvo a iné projekty

Často kvôli spotené dlane ovplyvniť schopnosť držať nástroj, na zvyšovanie úrovne vzdelávania a súťaže, výsledky

Vysoko kvalitné horčíka prášok šmyk vedecký vzorec nebolí pokožky.Je bez chuti, voda-absorbent, non-sklzu, hrajú rýchly a zrejmý účinok.

Balenie zoznam:

1* protišmykové prášok

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *