• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Sklo Kabát Pre Autá Keramický povrch, 50ML Auto Podrobne Odborníkov Dlhotrvajúcu Ochranu Exteriéru Automobilu Reštaurátorskej.

Sklo Kabát Pre Autá Keramický povrch, 50ML Auto Podrobne Odborníkov Dlhotrvajúcu Ochranu Exteriéru Automobilu Reštaurátorskej.

€9.56 €4.78
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - leštiaca pasta

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

Leštenie marring a jemné škrabance z presklených plôch je pomalý a zložitý proces, ale s použitím Skla Leštenie Zlúčenina môže vykonať prácu trochu jednoduchšie.Keď sa používa s dual action alebo rotačný stroj polisher, to nie je len kusy dobre, ale tiež odbúrava rýchlo opustiť vysokú zrozumiteľnosť povrch, ktorý nevyžaduje žiadne ďalšie zdokonalenia.To je zložené jednoduché a nevyžaduje takmer žiadne čistenie.

Sklo Keramický povrch tvorí presnosť-frézované ceru dusnatého na báze micro-abrazívne pasty, ktoré natrvalo odstráni nedostatky, ako napríklad vírivé známky, jemné škrabance a kvapky vody z exteriéru sklenené povrchy.Použitie ceru-oxid poskytuje nesporné výhody v zmysle dokončiť kvality a čas na prácu a vyhýba sa použitiu vosk alebo silikónové, ktoré môžu byť menej user-friendly.

Táto vysoká účinnosť kŕmnych vyžaduje len 2-4 kvapky pre každý štvorcový meter skla plochy a vyžaduje malé alebo žiadne čistenie.Sklo Leštenie Zložené vám profesionálne vyzerajúci povrch bez potreby pre odbornú úroveň odborných znalostí.

Funkcia:

Názov: Sklo Keramickou Vrstvou

Kapacita: 50 ml

Zoznam:

1 * Tvrdej Vody Čistič Škvŕn Na Auto Sklo

1 * huba

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Multi Bezpečnosti] vyzýva High-ochrana a vysoko lesklý keramický povrch, je vhodné na sklo, auto kolesá, motocykle, Prívesy, prívesy, člny, chrome, morské gél kabáty, dekoratívne, letectvo nátery, atď.

2.【Vysoká teplotná Odolnosť] vyzýva Vysoká teplotná odolnosť, žiadne pálenie stopy, môže sa účinne brániť oxidatívnym zafarbenie spôsobené vysokou teplotou po maľovaní, takže farby jasnejšie.

3.【Sa zabránilo Zahmlievaniu] vyzýva najjednoduchší, najrýchlejší a najúčinnejší spôsob, ako vyčistiť, opraviť a poľský vaše auto a zabránilo zahmlievaniu na sklenené povrchy je použitie nanocoatings.

4.【Rozšírené Opravy Laku] vyzýva Ju môže opraviť nosenie a škrabance z auta, a obnoviť lesk auto v rovnakom čase.To je vaše auto olej, hydrofóbne a odolné proti poškriabaniu.

5.【Široko využiteľné] vyzýva Na tvrdej vody čistič škvŕn na auto sklo nie len môže čistiť auto sklo, ale tiež môže čistiť kúpeľňa sklo, rôzne kovy, obklady a iné povrchy.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *