• Domov
  • Notebooky & Písanie Podložky
  • 3D Panda Memo Kartón Memo Pad Panda Design Dekoratívne Tear-Away DIY Vianočný Papier Rezbárske Umenie Ploche Dekorácie Darček Pre

3D Panda Memo Kartón Memo Pad Panda Design Dekoratívne Tear-Away DIY Vianočný Papier Rezbárske Umenie Ploche Dekorácie Darček Pre

€44.20 €30.94
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zvýšiť svoj stôl s 3D Poznámok.Tieto jednoduché použitie, stolný zápisníky pridá kúzlo na váš stôl.Ideálny pre zdobenie stole alebo na polici, a skvelý darček pre každú príležitosť.

Špecifikácia:

Materiál: kartón

Farba: Farebné

Veľkosť produktu: o 8x8x6cm/3.15x3.15x2.36in

Hmotnosť výrobku: about360g

Balenie Zoznam:

1* 3D Sticky Note

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nádherné Prevedenie: Vytvoriť krásny pracovný stôl s našimi 3D Memo Pad je nádherné papier rezbárske remeslo.Zdobia farebné dekoratívne papier, na to slúži aj ako základ pre praktické použitie.Zabalené v prachotesný puzdre, je to ideálny ako premyslené darček.

2.Kreatívne Diorama: Sledujte svoje poznámky prísť na život s 3D Memo Pad.Vytvoriť zaujme dioráma, že inšpirovať kreativitu.Ideálny pre plochy poznámkový blok a milovníkov umenia, tento pad umožňuje pre zábavu a jedinečný dizajn.Olúpeme, držať, a užite si fascinujúce kreácie.

3.Univerzálny Dizajn: Tento 3D memo pad je možné používať v školách, v práci, alebo doma na nahrávať niektoré dôležité veci, ako sú napríklad telefónne čísla, pripomienky, alebo poznámky.Je ľahko ovládateľný a nezanecháva žiadne odišiel, keď odlepené.

4.Stand-out Stôl Prízvuk: Pozdvihnúť vašu prácu s touto unikátnou 3D Memo Pad.Kombinuje praktickosť a artistry essentials, je vybavený roztomilá panda design, ktorý určite zase hlavy.Vyrobené s veľkým dôrazom na detail, je to ideálny doplnok do vášho pracovného stola alebo police.

5.Ideálny pre Darček: Ukáž svojim blízkym, ako veľmi vám záleží s týmto jedinečným 3D memo pad.Hrajú rôzne ohromujúci vzory, každá vrstva kôry mimo odhaliť nový obrázok, ako magické odhalenie.Ideálny pre dovolenku a zvláštnych príležitostiach, ako je Valentín, Vianoce a narodeniny.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *