• Domov
  • Vzdelávanie A Kancelárske Potreby
  • Kvetinový Stolový Kalendár 2024 Kvetinové Vázy Tvar Postaviť Kalendár 2024 Kreatívne Kvetinové Stolový Kalendár Roztomilý Váza 12 Mesačný Kalendár

Kvetinový Stolový Kalendár 2024 Kvetinové Vázy Tvar Postaviť Kalendár 2024 Kreatívne Kvetinové Stolový Kalendár Roztomilý Váza 12 Mesačný Kalendár

€23.19 €9.28
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Kvetinové Vázy Kalendár

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Pobyt organizovaný v štýle s náš kvetinový stolový kalendár 2024! Predstavovať zábavu a pestrý umenie vzory, každý kalendár je možné dojednať samostatne ľahko zaznamenať dôležité dátumy a pripomienky vo vašej spálni alebo v kancelárii.To tiež robí sladký darček pre každého, kto miluje nádherné grafické efekty.

Materiál: papier

Veľkosť: 25*15*5 cm

Hmotnosť: 150g

Zoznam:

1*kvetinové vázy calenda

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vzrušujúce Škálu: Tento kvet váza kalendár ponúka jedinečné a energický váza dizajn, ktorý predvádza zábavné a pestré umelecké vzory na každej stránke.To bude váš život plný zábavy a kreativity.

2.Odnímateľný Dizajn: Zvýšenie účinnosti s našimi kvetinové vázy kalendár.Odnímateľný dizajn uľahčuje udržiavať vaše plán čisté a usporiadané odstránením každého kalendárneho individuálne.Plus, môžete upraviť váza výška pre maximálne pohodlie.

3.Pobyt na Vrchole Svojho Plánu: má dostatok priestoru na zadnej zaznamenať dôležité dátumy a pripomienky.Môžete tiež použiť memo list na zapisovať poznámky a nápady.Tento kalendár je nielen praktický nástroj, ale aj krásna dekorácia pre váš domov alebo práca.

4.All-Purpose: Premeniť váš priestor s týmto kvetinové vázy kalendár, ideálny pre každého priestoru, zo spálne do práce.Použitie na vašom stole, chladničky alebo v obývacej izbe na sledovanie termínov, nechajte poznámok alebo zobraziť vaše obľúbené kvety s eleganciou a všestrannosť.

5.Vianočný Darček: Zobraziť svojich blízkych vaše sladké pocity, ktoré s týmto kvetinové vázy kalendár.Sledovať dátumy pri zachovaní pohode kvety na displeji.Ideálny pre premýšľavý Vianoce, Nový Rok alebo darček k narodeninám.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *