Nabíjateľná Pod Svetlami, Skriňa, 3 Teploty Farieb Stmievateľné Pre Spálňa, Chodba, Schody

€30.96 €24.15
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - ŽIADNE

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

[Inovovaný Senzor Pohybu Pod Skrinku Svetla]106 LED svetlo pod skrinku prijíma nový dizajn a výrobného procesu, svetlo perly sú umiestnené na boku, svetlo sa láme svetlo, sprievodca dosku prostredníctvom reflexného plechu, a potom sa rozdelí na panel prostredníctvom šírenia doska, ktorá zlepšuje jas svetlo, ale svetlo je veľmi mäkký a nebude spôsobiť ujmu na naše oči.

[Plynule Stmievateľné & Funkcia Pamäte]To podľa počítadla svetlá môžu byť plynule stmievateľné dlhé stlačte tlačidlo, takže si môžete upraviť jas podľa vašich potrieb a preferencií, a tam sú aj 3 teploty farieb (3000k/4500k/6000k) pre teplé biele svetlo, prirodzené svetlo, a chladné biele svetlo, resp.Novo pridané pamäťová funkcia si pamätá, jas a teplotu farieb, ktoré ste naposledy upravené, takže nebudete musieť znova ich nastaviť, nabudúce ju použijete.

[Jednoduchá Inštalácia]nalepovacie magnetické skrine, osvetlenie, nie je potrebné vŕtať pre inštaláciu, zabudovaný magnet môže byť pripojené k akémukoľvek železa produkt, alebo môžete použiť priložený magnet patch nalepiť na akýkoľvek non-iron produkt, keď potrebujú dobiť alebo zmeniť miesto, to môže byť odstránená bez akýchkoľvek nástrojov, a patch je tiež vybavený magnetické náplasti prísť s magnetickým lepidlo, podložky, aby sa zabránilo lepidlo rezíduí na vašom nábytku.

[4 Pracovné Režimy Nastaviteľné]na Rozdiel od iných snímač pohybu, nočné svetlo, náš pohybový senzor svetlo pod skrinku nie len má vždy zapnutie a vypnutie, tma snímacie režimy, ale tiež pridáva dňa snímania režim, aj keď otvoríte tmavej skrine počas dňa, svetlo sa rozsvieti, bez váhania, ktoré dokáže efektívne zabrániť rozpaky, že svetlo nie je možné ho z dôvodu svetlé vonkajšieho prostredia.

[Multi-Scény Platné Bezdrôtové LED Svetlá]snímač pohybu svetlá sú ideálne pre kuchyne, skrine, skrinky, prípravne, pivnice, schodiská, chodby, auto šachty, atď.To môže byť tiež použitý pre čítanie, camping, a sa môže použiť ako baterka, núdzové svetlo, len v prípade.

veľkosť: 30 CM

Materiál: Hliník+PC

farba: biela strieborná

Obsah Balenia:

2 x Svetlo Pod Skrinku

2 x USB Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Pjsafarik.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na Pjsafarik.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *