• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Motor Carbon Čistič Oleja Injektor Čistič Pre Dieselové Motorový Olej Systém Stabilizátor Uhlíka Cleaner Olej Pre Dieselové Motory

Motor Carbon Čistič Oleja Injektor Čistič Pre Dieselové Motorový Olej Systém Stabilizátor Uhlíka Cleaner Olej Pre Dieselové Motory

€8.98 €4.48
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - etergent

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento olej system cleaner účinne čistí usadeniny z ventilov a spaľovacie komory, zlepší váš výkon motora a zníženie spotreby ropy.Chráni váš motor a je široko používaný.Dať vaše motora starostlivosť, ktorú si zaslúži s týmto vysoko účinný recept.

Kapacita: 60/120ml

Typ: Olej prísady

Zoznam:

1*anti uhlík motora cleane

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Časté Čistenie: Našom engine cleaner doplnkovej látky sa môže pochváliť časté čistenie činnosť, ktorá účinne čistí uhlíkové usadeniny z oil delivery systémy, ventily, a spaľovacie komory, čo vedie k zlepšeniu výkon motora a dlhú životnosť.

2.Vylepšený Výkon: Tento motor cleaner prídavná látka je určená na obnovenie vášho motora najlepší výkon a zlepšiť jeho účinnosť.Rozpúšťa sa škodlivých usadenín, čistí olej vstrekovačmi a zlepšuje spaľovanie, vďaka čomu sa vaše vozidlo dosiahnuť svoj plný potenciál.

3.Zvýšenie výkonu: Dôsledné používanie našich motor cleaner prísad zaručuje dlhú životnosť vášho motora.Zníženie opotrebenia a zabrániť ľahostajnosť spôsobené nedostatkom motivácie a zároveň chráni váš motor pred škodlivými vklady.

4.Olej Účinnosť Maximizer: Skúsenosti menej spotreby ropy a zlepšiť olej hospodárstva s našimi motor cleaner prísady; poskytovanie efektívnejšie olej a úsporu energie.

5.Široko Používané: Táto prísada čistí a maže vášho motora, takže je pracovať plynulejšie a efektívnejšie.Používa sa pre nákladné automobily, osobné automobily a iné vozidlá s capless nádrže.Stačí len pridať do svojho nádoby pomocou lievika a užívajte si výhody.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *