• Domov
  • Školské Potreby
  • Nové 3D Reďkovka Motýľ Nožom Rovno Skákať Gumu Gravitácie Mini Keychain Deti Dekompresný Push Hračka Darček Prekvapenie

Nové 3D Reďkovka Motýľ Nožom Rovno Skákať Gumu Gravitácie Mini Keychain Deti Dekompresný Push Hračka Darček Prekvapenie

€0.56 €0.38
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Guma Materiál:Guma

Guma Typ:Ceruzka Gumu

Použitie: škola/office

Balík obsahuje:1pc

1. Efektívne vymazanie: gumu môže účinne vymazať miswritten alebo už nie sú potrebné, ceruzka známok, čo je úplne vymazané bez zanechania stôp.Je vhodný na štúdium, úrad alebo umeleckej tvorby.

2. Traceless vymazanie: Naše guma používa vysoko kvalitné gumené materiály zabezpečiť, že môžete rýchlo odstrániť známky bez nadmernej sily pri vymazanie, a nenechá zrejmé stopy alebo zvyškov.

3. Vysoko-kvalitný materiál: Naše guma, je veľmi chválil pre jeho odolnosť a mäkkosť, môže byť použitý na dlhú dobu a nie je ľahké byť poškodený.Plus, je to veľmi jemný na papier a nebude spôsobovať škodu.

4. Ľahko sa prenáša: Táto guma je malý a ľahký, vhodný na nosenie v rôznych prostrediach, ako sú školské tašky, peračníky, office zásuvky, atď., zabezpečiť, že môžete ľahko pristupovať, keď ju budete potrebovať.

5. Rôzne potreby: Či už ste študent, umelec, alebo profesionál, ktorý využíva obrázky, budete musieť vymazať stopy.Táto guma môže splniť vaše potreby a vaše pracovné a študijné pohodlnejšie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *