• Domov
  • Home Decor
  • Ametyst Strom Prírodný Krištáľ Strom Drahých Kameňov, Ručné Dekor Plátky Kamene Minerálne Domova Šťastie Darček, Suvenír

Ametyst Strom Prírodný Krištáľ Strom Drahých Kameňov, Ručné Dekor Plátky Kamene Minerálne Domova Šťastie Darček, Suvenír

€20.35 €9.36
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Ametyst Strom Prírodný Krištáľ Strom Drahých Kameňov, Ručné Dekor Plátky Kamene Minerálne Domova Šťastie Darček, Suvenír

Odrážky:

1.【Jedinečný Dizajn] vyzýva Crystal Strom je jednoduchý tvar, ale má veľmi unikátny dizajn.Vložte ho do vášho domova či kancelárie, to bude dobrá dekorácie a odrážajú váš dobrý vkus.

2.【Zmierniť úzkosť Crystal] vyzýva Na Ametyst Strom môže pomôcť zmierniť úzkosť a napätie, účinne pomáha sústrediť sa alebo uvoľnené, keď ste sa nudí alebo v strese.

3.【Širokú Škálu Aplikácií] vyzýva Ametyst Strom Crystal má širokú škálu aplikácií a môžu byť použité v rôznych miestach.Môžete ju použiť v domácnosti, kancelárie a iné miesta, ktoré máte radi.

4.【Ideálny Darček Pre Priateľov] vyzýva Crystal Života Stromu môže byť nadaný k vašej rodiny, priateľov alebo blízkych, na Halloween, Vianoce, Karneval, narodeniny, a Deň otcov.

5.【Nádherné Spracovanie] vyzýva Ametyst Crystal Život Strom má krásny verzia, vynikajúce spracovanie a bez trhlín.Na vyhotovením je veľmi jemné, budete milovať.

Popis:

1. Tento ručné crystal strom je výzdoba podobné malý strom.Sú vyrobené z medeného drôtu s kryštálmi na listy.Crystal strom má krásny vzhľad a vynikajúce spracovanie.

2. Teplé riadka: Keď sa zobrazí strom,-kmeň a konáre sú pripojené.Môžete hrať s-kmeňa a konárov podľa vašich obľúbených uhol a tvar.Prosím, nie ničiť ich príliš silno.

Špecifikácia:

Názov produktu: Ametyst Strom

Materiál: fluorite base/prírodný krištáľ štrk

Veľkosť: cca 12 cm/4.7 cm vysoká

Balenie Zoznam:

Ametyst Strom*1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

2 Recenzia na Produkt

  • Author

    na origional veľkosť je tak malý!.

    Zákazník - 2023-09-18

  • Author

    Taška sa zasekol, tak už otvorte a strom prišiel rozdelené do cryettes a ametyst zavesené na strome

    Zákazník - 2023-08-19

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *