• Domov
  • Ostatné Šport A Zábava
  • 1 Pár Mäkké Nepremokavé Zátkové Chrániče Sluchu Potápanie, Vodné Športy, Plávanie Príslušenstvo S Úložný Box Protiprachová Ucha, Silikónové Šport Zástrčky

1 Pár Mäkké Nepremokavé Zátkové Chrániče Sluchu Potápanie, Vodné Športy, Plávanie Príslušenstvo S Úložný Box Protiprachová Ucha, Silikónové Šport Zástrčky

€0.41 €0.27
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - plávanie zátkové chrániče sluchu

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1、Pohodlné a Úzkej: plávanie zátkové chrániče sluchu sú umiestnené v blízkosti vnútornej strane uší a umiestnené byt na vonkajšie ucho, aby sa to viac pohodlné a v blízkosti ucha.To môže zabezpečiť vodotesnosť a chrániť uši.

2、Mäkké Silikónové: Mäkké, pohodlné silikónové, je možné nosiť celý deň.

3、Opakovane Funkcie: Dajú sa použiť, čistiť a udržiavať.

4、Ľahko sa prenáša: Vybavené praktický úložný box.ľahko sa prenáša.

5、Široké použitie: Vhodná na kúpanie, surfovanie, sprchovaní, vodné lyžovanie, kanoistika a iné vodné športy.

Špecifikácia:

Materiál: 100% šetrné k životnému prostrediu silikónové

Veľkosť: asi 2,5*3 cm/0.98*1.18 v

Použitie: voda hrať, plávanie, školenia

Balenie Zoznam:

2*Plávanie Earplug

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Užitočné a Funkčné] vyzýva: Poskytuje dokonalú ochranu pre vaše uši, Plávanie zátkové chrániče sluchu sú navrhnuté ako na štruktúru ľudských uši a sú blízko pri ušiach.

2.【Pohodlné a Mäkké] vyzýva: je to možné, môžete ich nosiť bez pocitu nepohodlia, Vody Ušné Sviečky sú vyrobené z vysoko kvalitných silikónových materiálov a majú vynikajúcu mäkkosť.

3.【Opakovane a Umývateľný] vyzýva: Silikónové chrániče sluchu na Kúpanie je možné prať na opätovné použitie a sú ideálne chrániť vaše uši počas vodné športy, prináša pohodlné použitie.

4.【Malý a Ľahký] vyzýva: Jednoduché pre vás, aby im okolo plávanie, surfing, a šnorchlovanie, Silikónové Zátky pre Uši prísť s pohodlné odkladacie skrinky.

5.【Značne Platné] vyzýva: rôzne vodné športy, vrátane plávanie, surfovanie, vodné lyžovanie, kanoistika, a šnorchlovanie, ako aj sprchovaní, sú vhodné pre použitie Plávanie Ušné Sviečky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *