• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Auto Výbava Reštaurátorskej 100ml Povlak Obnovení Agent Sprej Auto poľský Okamžite Oživuje Farby Výbava Nárazníky Blato Klapky Auto Povlak

Auto Výbava Reštaurátorskej 100ml Povlak Obnovení Agent Sprej Auto poľský Okamžite Oživuje Farby Výbava Nárazníky Blato Klapky Auto Povlak

€14.03 €5.61
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - Renovácia podstate

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Oživiť vzhľad vášho auta s naše auto výbava reštaurátorskej To dvojakým použitím výrobku je ideálny pre obnovenie vášho auta dosky a nárazníka, ako aj predmety v domácnosti.S dlhotrvajúcu ochranu, že sa výrazne spomaľuje starnutie častí vozidla.Ľahko aplikovať a používať, je musí mať pre každý majiteľ auta.

Špecifikácia:

Hlavné zložky: silicon uhličitého

Vlhkosť a teplo odpor: tepelný odpor

Čistý obsah: 100 ml

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie Zoznam:

Zaobalenie sprej*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhá životnosť Ochrany: Toto auto výbava reštaurátorskej poskytuje trvanlivé a účinný štít pre vnútorné a vonkajšie povrchy vášho domu a auta.Má okamžitý účinok, ktorý rozjasní vzhľad akéhokoľvek materiálu, a to je jednoduché ovládanie s jednoduchou nastriekajte a utrite.

2.Účinnú Ochranu proti vode: Naše auto trim na obnovenie funkcie advanced nepremokavá technológia, ktorá poskytuje silnú izoláciu od vody a vlhkosti, spomaľuje proces starnutia vášho častí.Jeho vodotesné vlastnosti účinne znižujú blata a vody spodina elektrinou.

3.Obnovuje Farby: Cez unikátny povlak technológie, naša sprej obnovuje prirodzenú bielej časti ovplyvnený dlhšom pobyte na slnku.Táto špeciálna technológia nemôže zvrátiť zafarbenie spôsobené rozpúšťadlá.Prosím, postupujte podľa používania podľa pokynov starostlivo.

4.Jednoduché Použitie: rozlúčiť sa opotrebované povrchy s našimi zaobalenie sprej.Nepodávajte nič zbrusu-nový vzhľad s len potrebné množstvo kvapiek rovnomerne nanáša na povrchy, ktoré majú byť renovované.Čakať na to, aby suché, a libují v transformácii.

5.Široký Aplikácie: Štít vaše auto dosky a domáce výrobky proti škrabance, škvrny, a fade s týmto univerzálny auto výbava reštaurátorskej.Dáva lesklý povrch na širokú škálu povrchov ako sú nárazníky na autá, nábytok a spotrebiče, pre trvalú ochranu a vylepšenie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *