Profesionálne Tapety Tool Kit Vrátane Vyhladenie Tapety Štetcom, Šev Valec, Vyhladenie Tapety Nástroj, Vinyl Ľahko Nainštalovať

€17.46 €11.17
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Odporúčame Veku - 14+y, 12+y

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Profesionálne Tapety Tool Kit Vrátane Vyhladenie Tapety Štetcom, Šev Valec, Vyhladenie Tapety Nástroj, Vinyl Ľahko Nainštalovať Tapetu Vyhladenie Štetec a Šev Valec: 5-palcový lepidlo, štetec na šírenie tapetu a hranice lepidlo.Kefa odstraňuje nečistoty rýchlo a je tiež skvelé pre hladké textúrou tapetu.Tento valec je ideálny pre stlačením švy, rohy, hrany hrany.

Flexibilné Tapety Škrabka: 7.6-palcový široká čepeľ pre rovnomerné pokrytie prvý raz.Hrany sú hladké a bezchybné. 12-palcový cítil škrabka so zabudovaným pravítko na meranie.Textílie, plsti okraja materiálu pomáha predchádzať povrchové poškodenie.Naše rôzne veľkosti cítil kliešte zabrániť vrie pri práci a zabezpečiť hladký inštalácie.

[SILNÝ NÔŽ + EXTRA 10 ČEPELE] remeslo nôž rukoväť je vyrobená z mäkkej gumy a ABS plastu pre dlhú životnosť.To má dobrý dizajn s pevná rukoväť a mäkká gumová kryt, ktorý pomáha v presnej práce.

Dlho Manipulovať Britva Škrabka: Skvelé pre skenovanie windows, farby, tužidlové, odstránenie etikety, nálepky, samolepky, tesnenia a ďalšie.Na škrabka nástroj sa dodáva s 10 kovov žiletky pre jedného okraja škrabanie.

[Vinyl Balenie Rukavice] Toto je skvelé rukavice pre balenie autá a montáž plastových zábaly jednoduchšie.Žiadne statické držať, ideálny pre vyhladenie vinyl bez poškodenia to.

Pásky:Obojstranné 60inch/150 cm pásky opatrenie funkcie presné, veľké a jasné palec a centimeter označenia pre ľahké čítanie.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1set * stenu držiak papiera

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *