Morské Pevný Kábel Nastavovač Odolný Proti Nárazu Kábel, Ramienko Regulátor Loď Kábel Nastavovač Vešiak Loď Nárazníka Yacht Príslušenstvo

€16.93 €8.46
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • veľkosť - 9X7X3cm

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Morské fenderboard Káblom Vešiak je vyrobený z odolného ABS materiálu a navrhnuté podľa pôvodnej veľkosti.Zabezpečuje lana v mieste s pozitívnou zámkou a umožňuje vám nastaviť fenderboard ľahko.Je ľahko ovládateľný a vhodný pre väčšinu lode.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Otvor Priemer: Cca. 15 mm/0.59 v

Funkcia: Tento produkt vám pomôže nakonfigurovať, nastavenie a používanie vášho fenderboard efektívnejšie.Push button function upravuje výška v sekundách a riadok sa koná v mieste s pozitívnym zámok.

Balenie Zoznam:

Pevný Kábel Nastavovač Vešiak*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.odolný ABS Materiál: Tento kábel vešiak je vyrobený z odolného ABS materiálu, ktorý canwithstand drsné morskom prostredí.To je spoľahlivé a s dlhou životnosťou príslušenstvo pre vaše morské fenderboard.

2.Zápas Perfektne: Táto morská fenderboard káblom vešiak je vyrobený z odolného materiálu, ktorý odoláva nepriaznivým podmienkam.Pretože má profesionálny dizajn a pôvodnej veľkosti, nahradí staré alebo poškodené tie ľahko.Vaša loď bude trvať dlhšie a lepšie vykonávať s týmto káblom vešiak.

3.Rýchle Fenderboard Úprava: Tento kábel záves umožňuje zmeniť fenderboard výška v zlomku sekundy, vďaka jeho bezpečné uzamknutie tlačidla mechanizmus, vyhovuje vašim potrebám.

4.Jednoduchá Montáž: Táto morská fenderboard kábel, ramienko je ľahko nainštalovať a používať.Nemusíte nič upravovať na svojej lodi.Je to priama náhrada za vaše staré alebo nefunkčné vešiak.To šetrí čas a energiu.

5.Široké Uplatnenie: Vhodný pre všetky lode a jachty a pod.Praktické a vynikajúci výkon, to morských pevných kábel nastavovač pomáha vám nastaviť, upraviť a použiť fenderboard efektívnejšie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *