• Domov
  • Spotrebná Elektronika
  • FULL-Tuya Zigbee Smart Scény Prepínač Bezdrôtovej Smart Gombík, Tlačidlo Prepnúť Domácej Automatizácie Diaľkového ovládača, je Potrebné Zigbee Bránou

FULL-Tuya Zigbee Smart Scény Prepínač Bezdrôtovej Smart Gombík, Tlačidlo Prepnúť Domácej Automatizácie Diaľkového ovládača, je Potrebné Zigbee Bránou

€18.68 €14.76
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - FGHGF
  • Spôsob komunikácie - RF, NB-internet vecí, Wi-Fi

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

TUYA ZigBee brána je potrebné.

1.Prispôsobiť/ Tlačidlo Akcie.Smart gombík, zápas smart scény, otvorte smart scény s jedným kľúčom.Nemusíte kliknite na scénu na telefóne, jednoducho kliknite na smart gombík na otvorenie inteligentného scény.Napríklad, movie mode: zapnite TV, zhasnúť svetlá v obývačke, v blízkosti záclon, zapnite TELEVÍZOR okolitého svetla, a zapnutie zvuku.Kliknite na tlačidlo smart gombík na to.

2. Spúšť rutiny nastať.Päť rôznych otvorenie režimy smart gombík.Jediným Stlačením tlačidla, Dvakrát Stlačte tlačidlo Dlhé stlačenie, Otočiť, Stlačte a Otáčajte.Päť scenárov môže byť nastavená jedna plniť rôzne potreby je nevyhnutná pre vás!

3. Môžete ovládať všetky inteligentné zariadenie (Napájané TUYA) Ovládať osvetlenie, elektronika a malé spotrebiče, nech ste kdekoľvek.

Ultra-nízka spotreba, napájané z batérie.Batérie môžu byť použité na dlhú dobu, takže nie je potrebné vymeniť batériu často.Nie je potrebné, aby vodič v.

Bez inštalácie.To môže byť tiež umiestnený na stole, nalepiť na stenu, kdekoľvek v dosahu!

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: ABS

Názov produktu:Smart Gombík

Batéria: CR2032, 3V DC (neobsahuje)

Komunikácia:Zigbee 3.0

Pracovný Rozsah:50m Otvorený Priestor

Pracovná Teplota:-10°C-45°C

Pracovná Vlhkosť:Menej ako 90%RH

Životný Cyklus:1 Rokov(na Všeobecné použitie)

Rozmer:40 x 40 x 26.5 mm

Obsah Balenia:

1 x Smart Gombík

Poznámky:

TUYA ZigBee brána je potrebné.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *