• Domov
  • Home Decor
  • Kreatívne Luk Držiteľ Multicolour Vlasy Luky Stene Visí Organizátor Atraktívne Hlavový Most Vešiak S 5 Pásky Dievča Displej Rack Darček

Kreatívne Luk Držiteľ Multicolour Vlasy Luky Stene Visí Organizátor Atraktívne Hlavový Most Vešiak S 5 Pásky Dievča Displej Rack Darček

€24.69 €12.35
Na sklade

  • Štýl - Moderný Štýl
  • Tému - kríž
  • Montáž Vyžaduje - no
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1. Organizovať a Zdobiť: Tento luk držiteľ je skvelý spôsob, ako uložiť dievčenské vlasy luky a čelenky, šetrí priestor a čo je viditeľné na prvý pohľad.Má 5 laná a môže byť tiež použitá na výzdobu baby girl izba, takže je elegantné a krásne.

2. Roztomilý Dizajn: Tento luk držiteľom sa pridať dotyk whimsy a elegancia pre vaše dieťa izba dekor.Ponúka očarujúce dom-tvaru dizajn s hviezda top a tylu záclony, ktoré vytvárajú útulné a príjemné miesto pre vaše malé dieťa.

3. Vhodné na Inštaláciu: Tento luk držiteľ môže byť tiež použitý ako dekorácia na dievčenské izby.Stačí pozastaviť ho na stenu, dvere, alebo dokonca kabinetu.Potom dal luk sponky do vlasov a vlasových doplnkov na prove skladovanie podľa potreby.Nie je potrebné zostaviť.Jednoduchá inštalácia.

4. Multi-použitie: Usporiadať luky vo veľkom štýle.Tento dekoratívny držiak slúži aj ako izba dekor.Aby sa vaše dieťa v miestnosti upratané, zatiaľ čo pridáva nádych čaro.Ideálny pre viacúčelové použitie.

5. Premyslené Darček: Tento luk držiteľ funkcie dlhé pásiky, ktoré môže obsahovať až rôznych veľkostí a štýlov luky.Môžete tiež pozastaviť čelenky na drevený bar alebo háčiky na dne.Výber veľký dar pre vlasy príslušenstvo kolektory a nových rodičov.

Popis:

Usporiadanie vášho dieťaťa vlasové doplnky v štýle s týmto rozmarný vlasy luk organizátor!S 5 laná, dodáva nádych elegancie, aby akékoľvek izba dekor.Nie je potrebné zostaviť, len zavesiť ju a vychutnať čistý priestor.Vhodný pre všetky typy vlasov príslušenstvo, klipy, a luky.Získajte vy dnes!

Špecifikácia:

1. Materiál: borovica + polyester bavlna + oka

2. Veľkosť: 86*38 cm/33.8*15 palcov

Balenie Zoznam:

Luk držiak*1

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *