• Domov
  • Osvetlenie A Svietidlá
  • 9Pcs Solárne Svetlá Čaj, Nabíjateľná Led Flameless Tealight Sviečky Na Okne Outdoor Camping Núdzové Domova

9Pcs Solárne Svetlá Čaj, Nabíjateľná Led Flameless Tealight Sviečky Na Okne Outdoor Camping Núdzové Domova

€25.33 €17.73
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Solárny pohon - Každý ďakovné prichádza s 1.2 V 300mA AAA nabíjateľnú batériu, môže byť úplne nabije za 8 hodín priamym slnečným svetlom.Potom je pre vás 8 Hodín Nepretržitého Osvetlenie. (Poznámka: SPÍNAČ musí byť "NA" počas nabíjania.)

SENIOR&SMART:Flameless a blikanie, žiadne teplo , žiadny smog, bez znečistenia, šetrné k životnému prostrediu, nízka úroveň splodín a nízku spotrebu energie.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: zapnutie solárne sviečky NA v spodnej časti, potom sa dal čaj osvetlenie v tmavom prostredí a sviečky sa rozsvieti.

Romantický sviečkach - Ukazuje blikanie, teplé biele svetlo, rovnako ako skutočný sviečkach.Môžete ju použiť v domácnosti/ záhrada/ reštaurácia/ party/ festival/ svadobná výzdoba, alebo ich môžete použiť ako vonkajší camping sviečku.

Pre Každého & Všade - Či už chcete vyzdobiť vašu záhradu alebo chcete ísť na camping, to je naozaj dobré pre vás.Stačí užite si príjemnú noc, bez obáv o potenciálne nebezpečenstvo požiaru, dymu, horúcich odkvapkávanie vosku alebo vosk neporiadok.

farba: biela

Materiál: plast

veľkosť: 5 cm

Obsah Balenia:

9*Solárne Svetlá Čaj

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *