• Domov
  • Home Decor
  • Z Nehrdzavejúcej Ocele, Servírovacie Misy Hrdza-Dôkaz Misa Pre Aromaterapiu Čaj Svetlo Uctievanie Riadu Dodávok, Obývacia Izba, Spálňa Balcon

Z Nehrdzavejúcej Ocele, Servírovacie Misy Hrdza-Dôkaz Misa Pre Aromaterapiu Čaj Svetlo Uctievanie Riadu Dodávok, Obývacia Izba, Spálňa Balcon

€9.95 €6.97
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zažite luxus pre potravinársky 304 nerezovej ocele servírovacie misy.Ideálne pre rôzne energie rituály, tento elegantný pentagram vzor bude nastaviť náladu pre vašich hostí.Non-poškriabaný, nie objemné a ľahko ovládateľný, tieto misky sú nutnosťou doplnkom do vašej kuchyne.Dostať svoje ruky na tieto štýlové servírovacie misy dnes!

Špecifikácie:

Názov produktu: Slávnostné sviečkový dekorácie misky

Hlavný materiál: nehrdzavejúca oceľ

Výrobný proces: kartáčovaný a matné výroby + gravírovanie

Oceľová miska špecifikácie: Misa úst šírka: cca 10 cm/3,94", Spodná šírka: cca 7 cm/2.76 palcov, Misa výška: cca 5 cm/1.97 palcov

Obal veľkosť: cca 11*11*6typ/4.33*4.33*2.36 palcov

Váha: cca 100 g+/-3g

Balenie Zoznam:

1pc*Ponúka misa

Poznámka: veľkosť sa meria ručne, tam bude chyba ±5 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné a Praktické: Pozdvihnutie vášho domáceho maznáčika alebo božstvo je kŕmenie skúsenosti s týmto Ponúka Misky vyrobené z potravinársky 304 nerezovej ocele.Je to bezpečné a praktické, zabezpečiť, aby váš maznáčik alebo božstvo sa podáva s čistej a zdravej výživy.

2.Posilnenie energetickej Misa: Pozdvihnúť svoje duchovné praxi s našou vynikajúcou ponúka misy.Vhodné pre rôzne energie rituály ako crystal práce, meditácie, a candlelighting, táto misa zlepšuje tok energie a očisťuje myseľ.

3.Mystify Svoj Priestor: Rozpútať mystické energie s našimi Ponúka Misy.S pentagram dizajn, kartáčovaný a matné textúry, a jedinečný čaj svetlo držiteľ, môžete pridať očarujúce dotyk do každej miestnosti.

4.Ergonomický Dizajn: Našu ponuku Miske sa môže pochváliť podlhovastá zakrivenie, takže je pohodlné držanie v ruke.Vyrobené z nerezovej ocele táto misa je odolná, s jemne zaoblenými hranami a non-poškriabaný povrch, ideálny pre slúži občerstvenie, šaláty, ovocie, atď.

5.Domov Dekor: Premeniť váš domov s týmto stredné ponúka misy, ktorý sa môže pochváliť estetický dizajn.Nielen, že je to krásny domov dekor kus, ale slúži aj ako funkčný kontajner bez toho, aby príliš objemné.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *