• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • 1pc Bután Plynový Sporák Nehrdzavejúcej Ocele, Hliníka, Medi 2800W Výkonné Kachle Prenosné Camping Kazeta Sporák Plynová varná doska S Bezpečnostným

1pc Bután Plynový Sporák Nehrdzavejúcej Ocele, Hliníka, Medi 2800W Výkonné Kachle Prenosné Camping Kazeta Sporák Plynová varná doska S Bezpečnostným

€71.00 €35.50
Na sklade

  • S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie - Nie Je Súčasťou
  • Jednorazové - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Plynový sporák s tonerom

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

*2800W Výkonné Kachle: Tento kemp kazeta sporák ponúka vysoký výkon 2800W, čo umožňuje rýchle a efektívne varenie.Je ideálny pre outdoorové varenie, turizmus, kempovanie, rybárčenie a ďalšie.

*Bezpečné a Spoľahlivé: Vybavené tlak snímacieho systému, tento sporák, zaisťuje bezpečné používanie.Magnetický ventil automaticky kusy vypne prívod plynu pri abnormálne teploty alebo tlaku je detekovaný.

*Pohodlné a Nastaviteľné: To tiež funkcie nastaviteľné ovládanie ventil pre ľahké plyn úpravy tokov, poskytujúci presnú kontrolu nad varením teploty.

*Pevné a Prenosné: Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, hliníka a medi, tento sporák je odolné a vydrží.Dodáva sa s ryhovanou zátvorkách bezpečne držať vášho riadu a anti-slip nohy pre stabilitu.Okrem toho je vybavená puzdro pre pohodlné skladovanie a prepravu.

*Univerzálny a Efektívny: S spotreby plynu miera 190gh, tento sporák je palivovo úsporných a ponúka dlhšie varenie čas.Je kompatibilný s riadu priemerom od 10 do 21 mm, takže je vhodný pre rôzne typy hrnce a panvice.

Špecifikácie:

*Názov Produktu:Potreby Na Kempovanie Sporák Kazeta

*Materiál:Nehrdzavejúca oceľ + Hliník + Meď

*Veľkosť:21.5*20*13.3 cm

*Farba: Zelená/Biela/Žltá

*Hmotnosť: 1.22 kg

*Výkon: 2800W

*Nosenie riadu priemer: 10 - 21 mm

Obsah Balenia:

1 * Bután Plynový Sporák

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *