• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Elektrické Vyhrievané Šatku Na Krk Zábal Krku Teplejšie 3 Vykurovania Úrovne Chladné Počasie Krku Zábal Krku Kúrenie Pad Pre Vonkajšie Ženy

Elektrické Vyhrievané Šatku Na Krk Zábal Krku Teplejšie 3 Vykurovania Úrovne Chladné Počasie Krku Zábal Krku Kúrenie Pad Pre Vonkajšie Ženy

€11.20 €7.84
Na sklade

  • Materiál - BAVLNA
  • Štýl - Príležitostné
  • Číslo Modelu - Vyhrievané Šatka 3, Kúrenie Úrovne Krku
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vzor Typ - prekladané

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vyhrievaným Krku Šátek je ideálny pre každého, kto hľadá zostať v teple na chladný deň.Je odolný voči ohybu a ponúka presné ovládanie teploty, vďaka čomu je ľahko prispôsobiť tepla úrovni.Šatka je navrhnutý tak, aby zábal celého krku a má široké použitie vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie.Plus, jednoduché farby zodpovedajúce zabezpečuje doplní akékoľvek oblečenie.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vyhrievané šatku

Produkt farba: ružová, čierna, marhuľová biela, modrá, sadze

Veľkosť produktu: (cca.)105*13 cm/41.34*5.12 palcov

Hmotnosť výrobku: 185 g

Produkt materiál: polyester vlákniny, cloud hodváb, bavlna

Úrovne: 3 úrovne presné riadenie teploty (42°C, 48°C, 55°C)

Balenie Zoznam:

1 x Vyhrievané šatku

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Trvalo udržateľný Teplo: Užite si dlhotrvajúce teplo našej vyhrievané šatku, featuring trvanlivé kúrenie a silnej tkaniny.Kompaktný dizajn sa hodí výbavou a neviditeľné vrecku obchody svoju silu banky (nie je súčasťou) na hodinách pohodlie.Keď je čas na umývanie, odpojte napájací banky.

2.Farebné regulácia Teploty: Tento vyhrievané šátek funkcie troch farieb kontrolka dizajn, ktorý vám umožňuje vybrať si z rôznych teplotách s jednoduchým stlačením tlačidla.Horúce komprimovať energia preniká hlboko do krku a ramenách, poskytuje upokojujúce teplo a pohodlie.

3.Rozšírené Krku Arc Design: Zažite výnimočné teplo s Vyhrievaným Šatku predstavovať rozšírenú krku arc design, high-density vetru dole tkaniny tkaniny, a väčšie pokrytie oblasti.Užite si dlhodobejší tepla pre celkové krku ochranu.

4.Všestranné Použitie: Tento vyhrievané šatka je nízka hmotnosť a môže chrániť váš krk na dlhú dobu, bez toho unavený plecia.To môže tiež teplé brucho a pás, stretnutie teplej komprimovať potreby viacerých častí.

5.Vrelé a priateľské k Pokožke: Zlepšite vzhľad vašej pokožky a zostať v teple s vyhrievaným šatku.Na koži-priateľský polar fleece textílie a jemne whitens tón vašej pleti bez toho aby sa zmenilo to, kým obojstranné materiál poskytuje ideálne pohodlie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *