• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • 2-Pcs Prst Stráže Sluchu Ochranné Prst S PU Kožené Ochranný Kryt Ochranný Kryt Chrániče Kryt Pre Quad Kolieskové Korčule

2-Pcs Prst Stráže Sluchu Ochranné Prst S PU Kožené Ochranný Kryt Ochranný Kryt Chrániče Kryt Pre Quad Kolieskové Korčule

€5.31 €2.65
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Vrecko, Multi Nástroje
  • veľkosť - M

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

Na Kolieskové Korčule Prst Stráž Chránič je praktické skate príslušenstvo poskytnúť ochranu.

Špecifikácia:

Názov: Kolieskové Korčule Prst Stráž Protector

Veľkosť:

A. Červená, Modrá a Čierna: 10*6*8 cm/3.9*2.4*3.1 palec, Prst: 5 cm/2 cm

B. Viacfarebná: 9*5.7*7 cm/3.5*2.2*2.8 palec, Prst: 5.5 cm/2.2 palca

Materiál:

A. Červená Modrá Čierna: Koža

B. Viacfarebná: PVC.

Váha: cca 18 g (single)

Balenie Zoznam:

1 Pár* Kolieskové Korčule Prst Stráž Protect

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Vyrobené z Kvalitných Materiálov] vyzýva Toe Stráže perfektne a predĺžiť životnosť, vyrobený z vysoko kvalitnej PU umelej kože, ktorá poskytuje ochranu, komfort a pohodlie pre kolieskové korčule.

2.【Nádherné Húževnatosť] vyzýva, ktorým sa Prijíma jedinečný farebný dizajn, Kolieskové Korčule Prst ponúka vynikajúcu húževnatosť a dobré tlmiace vlastnosti, obľúbené u detí i dospelých.

3.【Ľahko ovládateľný] vyzýva Široko kompatibilný s väčšinou kolieskových korčuliach, na kolobežke Skate Prst Chránič má 2-jamkové úpravy, ktoré môžu byť pevne v správnej polohe, chrániť vaše korčule z drsné povrchy.

4.【Ľahko Čistiť] vyzýva Poskytuje aj ochranu skates, Kolieskové Korčule Protector nie je ľahké sa dostať špinavé a pohodlné čistenie mydlom a vodou, šetrenie upratovanie čas.

5.【Ideálne Darčeky pre Deti] vyzýva Vhodné pre dievčatá, chlapci, mladistvých a dospelých, Toe Stráže Protektor je ideálny darček pre kolieskové korčule milovníkov nielen chrániť, ale aj zdobenie ich kolieskové korčule.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *