• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Fľaša Na Vodu Puzdro Farbou Fľaša Na Vodu Dopravcu Ľahký Poháre Všeobecnej Ochrany Vonkajšie Turistika Vody Pohár Skladovanie Taška

Fľaša Na Vodu Puzdro Farbou Fľaša Na Vodu Dopravcu Ľahký Poháre Všeobecnej Ochrany Vonkajšie Turistika Vody Pohár Skladovanie Taška

€3.53 €1.76
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Vrecko, Multi Nástroje
  • veľkosť - M

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Fľaša Na Vodu Puzdro Farbou Fľaša Na Vodu Dopravcu Ľahký Poháre Všeobecnej Ochrany Vonkajšie Turistika Vody Pohár Skladovanie Taška

Špecifikácie:

Táto fľaša na vodu taška môže byť voľne prispôsobené tak, aby vyhovovali všetkých telesných typov a aby ste sa nosiť pohodlne, pretože jeho ramenný popruh dizajn.

Čo táto fľaša na vodu taška môže ponúknuť je, že ho nie je len ochrániť vaše fľašu s vodou škrabancov a opotrebenia, ale tiež aby sa vaše ruky bez drží fľašu, keď vonku.

Táto fľaša taška je vyrobená z odolného a mäkké nylonové oka, ktoré môže dosiahnuť silné zaťaženie ložiska, aby vydržali hmotnosť plnú fľašu vody.

Dĺžka tento produkt je 20.5 cm, šírka je 10 cm, remienok dĺžky 130 cm.Je to ideálny fľaša na vodu príslušenstvo.

Táto fľaša na vodu dopravca je ideálny pre školy, práce, jogging, turistika, kempovanie a cestovanie, rovnako ako na pláži, telocvični alebo športové podujatia.Môžete ho nosiť na rameno alebo cross-body ako messenger bag, alebo len nosiť v ruke.

Názov Položky: Taška Na Fľašu

Funkcie: Opotrebovaniu, Silné Zaťaženie Ložiska, Jediný Ramenný

Veľkosť Detaily:

20.5 cm x 10 cm/8.07" x 3.94" (Cca.)

Popruh Dĺžka: 130 cm/51.18" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Fľaša Vody Taška

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *