• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Multifunkčný Skrutkovač Set Multi-bit Skrutkovač Nastaviť Nástroj, Všetko V Jednom Pre Základné Domáce Opravy A Všeobecné Aplikácie

Multifunkčný Skrutkovač Set Multi-bit Skrutkovač Nastaviť Nástroj, Všetko V Jednom Pre Základné Domáce Opravy A Všeobecné Aplikácie

€9.63 €4.81
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Vrecko, Multi Nástroje
  • veľkosť - S

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

1. Malý a ľahký, skrutkovača nastavte sa ľahko prenáša, alebo obchod.

2. Vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, odolné.

3. Vhodné pre opravy a demontáž počítače, bicykle, motocykle a vozidlá.

4. Skvelý darček pre otca, manžela, priateľa alebo kolegu.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Multifunkčný Skrutkovač Nastaviť

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Farba: Strieborná

Zmenšiť Veľkosť: 6*1.5*0.8 cm/2.3*0.6*0.3 palcov

Rozšírené Veľkosť: 10*1.5*0.8 cm/3.9*0.6*0.3 palcov

Balenie Zoznam:

1*Multifunkčný Skrutkovač Nastaviť

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ideálny pre Pocket: skrutkovača nastavte je malý a ľahký pre vrecku alebo v kľúčenke, každodenné cestovanie.Zahŕňa skrutkovača nastavte na kľúč, skrutkovač, nechty súbor, otvárač fliaš, atď.ak chcete pripojiť krúžok na kľúče.

2.Ľahko sa prenáša: skrutkovača nastavte má malé rozmery a nízka hmotnosť, ľahko sa prenášajú alebo ktoré uložili, takže si môžete dať vo vašom vrecku a používať ho opraviť akýkoľvek nástroj, kedykoľvek a kdekoľvek.To je nevyhnutnou multi-nástroj v živote.

3.Pekný Materiál: skvelý darček pre vášho otca, manžela, priateľa alebo kolegu, skrutkovač set je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele pre dlhú životnosť a veľkosť každého kľúča je jasne viditeľné pre vaše pohodlie a identifikácia.

4.Skladací Dizajn: môžete použiť náš skladací skrutkovača nastavte odstrániť skrutky voľne, stačí si len vybrať to jedno, aby vyhovoval vašim potrebám a výrazne znížiť vaše náklady.Plášť má tvar so zdôraznenými obrysmi a mäkká tvarovaná rukoväť, ktorá je pohodlné držanie v ruke.

5.Rôzne Aplikácie: Vhodné pre vonkajšie koni, skladací skrutkovač súbor môže byť tiež použitý na opravy a rozoberať počítače, bicykle, motocykle, vozidlá, nábytok, počítače, hračky, domáce údržbu a iné zariadenia.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *