• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Husto Nit Pás Mužov, Zdobené Gotické Pás Punk Štýl S Kovovou Prackou Kovboj Motocykel Džínsy Ťažkých Kovov Nit Pásy Pre

Husto Nit Pás Mužov, Zdobené Gotické Pás Punk Štýl S Kovovou Prackou Kovboj Motocykel Džínsy Ťažkých Kovov Nit Pásy Pre

€3.65 €2.55
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Baterka

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hľadáte štýlový doplnok na dokončenie punk rock vzhľad?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše husto nit pás pre mužov!Vyrobené z vysoko kvalitnej PU kože, tento pás ponúka jedinečné zliatiny pin pracka, že sa pridá k jeho trojrozmerné štruktúry a celkovej edgy atmosféra.V 130 cm na dĺžku, je to ideálna veľkosť pre väčšinu pás veľkosti.

Tlačidlo štýl: pin pracka

Pás materiál: PU

Produkt farba: kamufláž

Šírka pásu: 3.8 cm

materiál: zliatiny

Pás dĺžka: 130 cm

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Zoznam:

Kovové Nity Pásy pre Mužov x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché uchytenie: pin pracky dizajn našich kovové nity, pás je vyrobený zo zliatiny materiálu, takže je ideálny pre neustále používanie.Jeho nastaviteľné funkcia umožňuje pre ľudí s rôznymi pás veľkosti nosiť pohodlne po celý deň.

2.Mimoriadny Komfort: Naše Kovové Nity Pás pre Mužov používa vysoko kvalitnej PU kože, ktorá je mäkká, jemná textúrou, a žiari.Nielen, že je to nosenie-odolné a trvanlivé, ale ho aj zachováva svoj tvar bez toho, aby ľahko deformovaný.

3.Ukázať svoje charizma: S žiarivé farby a punk rock štýl, tieto kovové nity pásy sa budete vyčnievať z davu.Sú vhodné pre všetky zariadenia a príležitosti, či chcete rock ležérny vzhľad alebo formálne jeden.

4.Jedinečný Štýl Enhancer: Pozdvihnúť vaše módne hra s našimi Kovové Nity Pás pre Mužov.Nit dekorácie dodáva jedinečný nádych, zvýšenie troch-dimenzionální cítiť a štruktúry pásu.

5.Široko Používané: Remeselnícky s high-kvalitné kovové nity, tento odolný pásu je ideálny pre mužov aj ženy.Jeho dĺžka 130 cm môžu byť prispôsobené pre vaše vlastné použitie.Štýlový 3.8 cm šírka je univerzálny doplnok pre všetky zariadenia, formálne alebo neformálne.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *