• Domov
  • Home Decor
  • Crystal Náhrdelník Za Duševné Zdravie, Čierny Kameň Duchovnej Prívesok Na Meditáciu Žien Prívesok Náhrdelníky Pre prácu Domov

Crystal Náhrdelník Za Duševné Zdravie, Čierny Kameň Duchovnej Prívesok Na Meditáciu Žien Prívesok Náhrdelníky Pre prácu Domov

€2.10 €1.37
Na sklade

  • Štýl - Tradičný Čínsky Štýl
  • Regionálne Funkcie - ČÍNA
  • Je Prírodný Materiál - Áno
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - CRYSTAL

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zvýšiť svoje duchovné energie s našimi pôvodnými kamennými prívesok náhrdelník z prírodného obsidian kryštály.Jedinečný dizajn a originálny kameňa, leštenie, aby to práca duchovnej energie crystal náhrdelník.Spojiť sa s svoje vnútro a vykonávať pozitívnej energie, nech ste kdekoľvek.

Špecifikácie:

Názov: Surové crystal náhrdelník

Materiál: Black crystal

Veľkosť: Dĺžka pôvodnej kamennej asi 2-3 cm/0.79-1.18 palcov

Váha: cca 15 g

Remeslo: Pôvodný kameňa, leštenie

Balenie Zoznam:

1pc*Prírodný krištáľ náhrdelník

Poznámky:

1. Vzhľadom na inom svetle a nastavenia obrazovky, farbu položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

2. Prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kvalita Remeslá: Tento surový crystal náhrdelník je vyrobený z prírodných obsidian kryštály navlečený na pletená šnúra, ktoré je odolné a pohodlné na nosenie.Môžete si prírodné krásy.

2.Funkčný Dizajn: nosením našich surovín crystal náhrdelník s pôvodnej kamennej, môžete zabezpečiť lepšie zosúladenie tela a sústrediť energiu z prírody pre holistické dobre-bytosť.

3.All-Purpose Čakra Náhrdelník: Tento surový crystal náhrdelník funkcie prírodný kremičitý kameň, takže je ideálny doplnok pre prácu, cestovanie, zoznamka, a iných príležitostiach.

4.Ochrana Pred Negativity: Priniesť pozitívne atmosféry a chrániť svoju myseľ s týmto surové crystal náhrdelník.Udržať vašu náladu, dôveru a duchovné energie, až kým tienenie z negativity.Perfektný doplnok a darček pre praktické a duchovné potreby.

5.Zlepšiť Duševné Zdravie: Tento jedinečný surové crystal náhrdelník je odborne vytvorený z pôvodnej leštené kamene na podporu energetickej rovnováhy a zlepšenie duševného zdravia.Vyhnúť sebe počas sprchovacím kútom, plávanie, či namáhavé cvičenie, aby sa zachovala jeho kvalita.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *