• Domov
  • Domáce Spotrebiče
  • Auto Vysávač Akumulátorové Prenosný Vreckový Vysávač 10000Pa Bezdrôtový Vysávač na Mokré a Suché 120W,B

Auto Vysávač Akumulátorové Prenosný Vreckový Vysávač 10000Pa Bezdrôtový Vysávač na Mokré a Suché 120W,B

€30.54
Na sklade

  • Funkcia - Mokré a Suché
  • Výkon (W) - 500W
  • Napätie (V) - 12V
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Sokany

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE: Tento vreckový vysávač môže byť použitý pre domácnosti, kancelárie, auta, kúpeľňa a čistenie kobercov.To vám pomôže ľahko vyčistiť prach, zvieracie chlpy, piesok, zvyškov potravín, malé množstvo kvapaliny, nečistoty skryté v vankúše alebo sedacie súpravy.Toto je ideálny darček pre rodinu alebo priateľov!

Silný sací: Naše ručný akumulátorový vysávač je vybavený 120W výkonu motora.To môže ľahko nasávať nečistoty alebo prach.Skvelé pre čistenie holé podlahy a dostať sa do ťažko prístupných miestach, vrátane odstraňovania zvieracích chlpov, a odstránenie hrubých nečistôt od steny hrany, a nemá príliš ošumelé pri čistení kobercov.

ĽAHKÝ A PRENOSNÝ: Na 0.88 libier, je ľahké vákuové bez objemných alebo zamotaniu káblov.Vreckové vysávače môžu byť uložené na nabíjaciu základňu, reálneho priestoru displeja.Tento vreckový vysávač je bezdrôtový a bezproblémové, aby vaša čistenie aj pohodlnejšie.Ľahký a bezdrôtový dizajn tohto vreckový vysávač pomáha ste sa mohli voľne pohybovať kdekoľvek na čistenie schody, kuchyne, autá alebo ťažko rohy.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Ručné vysávače dizajn s 1 tlačidlo pre jednoduché ovládanie, takže čistenie auta vákua oveľa znesiteľnejšie.

Viac Zdôrazňuje: Tento prenosný vysávač je dodávaný s široké ústa sacie, dlhé úst sací štetec hlavy, aby spĺňali rôzne čistiace potreby.

Materiál: plast

farba: čierna

Obsah Balenia:

1 x Hosť

1 x Široká Ústa Sacie

1 x Dlhý Úst Sacie Trubice

1 x Sacia Kefa

1 x USB Nabíjací Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *