• Domov
  • Home Decor
  • Valentína Tieň svietnik Dekorácie Príchodom Tieň Čaj Svetlo Vintage svietnik Stojan na domácej strane Večera

Valentína Tieň svietnik Dekorácie Príchodom Tieň Čaj Svetlo Vintage svietnik Stojan na domácej strane Večera

€16.67 €8.34
Na sklade

  • Materiál - Žehlička
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Použitie - Domáce Dekorácie
  • Číslo Modelu - Láska Svietnik
  • RUČNÉ - No

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1. Robustná a odolná: Vyrobené z kvalitných železa, táto láska svietnik vyžaruje pocit jemná krása, ktorá povznáša vášho domova.Robustná a odolná konštrukcia zaručuje si môžete vychutnať teplú žiaru sviečkach pre nadchádzajúce roky.

2. Rozšírené Atmosféru: Pozdvihnúť atmosféru akejkoľvek miestnosti s našou láskou svietnik.Jeho jedinečný dizajn evokuje teplé pocity a vrhá podmanivý tiene na stene.Ideálne pre zlepšenie nálady romantické príležitosti, tento štýlový doplnok dodáva dotyk pocit a intrigy, na žiadne nastavenia.

3. Romantický Dizajn: Tieto svietniky funkciu ľúbostný list tvar a krúžku kríž tvar, vytvára teplé a útulné prostredie pre váš domov.Môžete si vybrať podľa vašich požiadaviek z dvoch tvarov k dispozícii.

4. Úžasný darček: Vytvoriť fascinujúce atmosféru s našimi láska svietnik; ideálny pre posilnenie vašej romantika.Ukážte svoju lásku a vďaku s najlepšími Valentína darček pre vašu manželku, milenca, alebo ktokoľvek, kto hodnoty príjemnú a intímnu atmosféru.

5. Široké použitie: Osvetlenie vášho priestoru s našou láskou svietnik vytvoriť teplá a útulná atmosféra.S jeho tvare srdca dizajn, je to ideálna dekorácia pre váš desktop, krbovej rímse, alebo policu.Zvýšenie kúzlo svojej izby a vyjadriť svoju náklonnosť pre vašich blízkych.

Popis:

Aby sa tento Deň svätého Valentína zvláštne a jedinečné svojou Láskou, List a Prsteň Kríž svietnik.S mimoriadnym a robustný dizajn, tento svietnik je vyrobený, aby obstál v skúške času a urobiť vyhlásenie.Je to ideálny doplnok k akejkoľvek ploche, krbovej rímse alebo policu.Prekvapte svojich blízkych a aby ich deň viac špeciálne s tento úžasný dar, ktorý nikdy nezabudnem.

Špecifikácia:

1. Produkt: Valentína Tieň svietnik

2. Materiál: Železo

3. Veľkosť: 12.2*5.8*11 cm/4.8*2.28*4.33 palcov

4. Hmotnosť: 200 g

Zoznam:

1 x láska svietnik

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *