• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Bicie Masér Obojstrannú Svalov Relaxer Hlboké Tkaniva Bicie Masážne Zariadenie Smart Pokojnej 6 Rýchlosť Prenosné Ručné

Bicie Masér Obojstrannú Svalov Relaxer Hlboké Tkaniva Bicie Masážne Zariadenie Smart Pokojnej 6 Rýchlosť Prenosné Ručné

€27.26 €19.08
Na sklade

  • Názov Značky - liilaimic
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Hlboké Tkaniva Masér
  • Oddelenie Meno - MUŽI
  • Školenia Stránky - Pás & Brucha Cvičenie

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vyberte si ideálne intenzity a frekvencie, a nech jeho nízku hladinu hluku technológie divy.Super dlhá výdrž batérie, môže účinne preniknúť hlboko do svalového tkaniva, takže budete cítiť uvoľnene a omladenie.Rozlúčiť sa svalové napätie a dobrý deň, pre zdravší, šťastnejší vás!

Špecifikácia:

Názov výrobku: Manželská hlavu Hlboko Tkaniva Masér

Produkt farba: čierna, sivá, červená, zelená

Typ rozhrania: Typ-c rozhranie

Produkt materiál: ABS

Hodnotiť napätie: 7.4 v

Výkon motora: 25w

Vstupné napätie: 5V2A

Tlačidlo štýl výstroj: 1-6 výstrojom

Rýchlosť: 1800-3200

Zoznam:

Obojstrannú Bicie Masér*1

Masáž hlavy*4

Typ-C nabíjací kábel*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Cielené Reliéf: Boj proti svalovej bolesti a napätie prispôsobením masáž intenzitu a frekvenciu, s 6 rýchlosť nastavenia a výstroj nastavenie možností, všetko na dosah ruky.

2.Rozšírené Používanie: Naše hlboké tkaniva masér má silné lítiové batérie, ktoré poskytuje nepretržité používanie potom, čo bol úplne nabitá.Rozlúčiť sa časté nabíjanie a výpadky elektriny, a užite si relaxačnú masáž kedykoľvek a kdekoľvek bez akéhokoľvek prerušenia.

3.Super Tichý: nedovoľte, aby hluk počas prevádzky narušiť vašu masáž relácie.Naše hlboké tkaniva masér zamestnáva low-noise technology, prevádzkový menej ako 45 decibelov s jeho rozšírené striedavý motor.

4.Lepšiu Pružnosť: Tým, že preniká hlboko do svalového tkaniva, naše Hlboké Tkaniva Masér účinne zmierňuje bolestivosť a stuhnutosť post-cvičenie, zatiaľ čo posilnenie tela, pružnosť a vitalitu pre maximálnu výkonnosť.

5.Široké Využitie: 4 rôzne tvary, masáž hlavy, naše hlboké tkaniva masér poskytuje cielené relax na stuhnuté svaly na krku, chrbát, nohy atď.Užite si viac účinnú masáž zážitok, ktorý opustí vaše celé telo pocit pohodlia a sviežosti.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *