2 KS Bazén Náhradné Filtračné vrecká Bazén Vákuové Vrecia Na Polaris 360 380 Jednoduché Použitie

€17.05 €7.50
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

2 KS Bazén Náhradné Filtračné vrecká Bazén Vákuové Vrecia Na Polaris 360 380 Jednoduché Použitie Jednoduché použitie

Ľahko sa čistí

Pevnosť

Hodnota za peniaze

SUPER KVALITA.SUPER CENY: na Rozdiel od iných tašky na trhu, ktoré sú krehký, ľahko rip a sú zle postavené príjem mechanizmus naše tašky naše navrhnuté tak, aby prekonajte pôvodnej tašky.

ZIPS UZAVRETIE.LEPŠIE AKO Nylon Spony: Zips vreciek sú skutočné hra meniča.Originál má Nylon Pracky, že dostane gunked s odpadom a môže byť ťažké prázdne najmä keď sú mokré.S týmito, môžete jednoducho odstrániť mokré/full jeden a položte ho na terase vyschnúť na slnku a nahradiť ho s ostatnými.Po úplnej jeden je suchý, jednoducho rozbaľte ho a všetko vyjde pomerne ľahko.

ZÁPAS V NEBI: Naše premium náhradné sáčky prácu bez námahy s Polaris 360 & 380 (Časť Časť 9-100-1014 alebo 9-100-1021).Dostanete 2 vysoko kvalitné tašky s enhanced klipy pre vynikajúcu priľnavosť a poskytujú vám mesiace a mesiace servis.Použitie jeden a udržať ho ako zálohu.

PREČO PLATIŤ VIAC: Ponúkame vám tašky s neuveriteľnou kvalitu za ceny, ktoré dal vašej miestnej obchody, hanba.Teraz môžete dostať vaše náhradné sáčky priamo od nás bez platenia veľa peňazí!Jednoduché na peňaženku, neúnavný vo vašom bazéne.

farba: Biela

Materiál: Mesh

Obsah Balenia:

2 x filtračné vrecká

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *