• Domov
  • Home Decor
  • Video Hry, Plagáty, Obrázky Obrázok Tlače Hráč Stenu Decor Obrazy Non Vyblednutiu Dekoratívne Plátno, Vytlačí Plagáty Hráč Izba

Video Hry, Plagáty, Obrázky Obrázok Tlače Hráč Stenu Decor Obrazy Non Vyblednutiu Dekoratívne Plátno, Vytlačí Plagáty Hráč Izba

€7.05 €4.93
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - PC Gamer Wall Art
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zdobiť vaše spálňa s týmito Video Hry, Plagáty, Obrázky a ukázať svoju vášeň pre hru.Tieto PC Gamer Wall Art vytlačí funkciu ohromujúca grafika a žiarivé farby, ktoré bude robiť svoju izbu viac, živé a zábavné.Môžete ľahko pripojiť ich na akýkoľvek hladký, suchý a bezprašný povrch.Či už budete hrať na konzoly, alebo PC, tieto Hráč Plagáty pre Chlapcov Izby sú ideálne pre vás.

Špecifikácia:

Názov produktu: PC Gamer Wall Art

Produkt material: olej na plátne

Hmotnosť výrobku: o 160g

Veľkosť produktu: o 30 cm * 40 cm/11.8 v * 15.7 v

Balenie Zoznam:

PC Gamer Wall Art * 4

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Svetlé Farby: PC Gamer Wall Art má jemnú na dotyk a živé farby, ktorý zvýši váš herňa.Olej, plátno je odolné a non vyblednutiu, takže môžete použiť to s dôverou na dlhú dobu.

2.Jednoduchá Inštalácia: Tento PC gamer wall art môžu byť zavesené alebo vložené do podľa vašich požiadaviek.Je dodávaný s video hry, plagáty, obrázky dekoráciu, ktorá zlepší váš herňa.Len pár krokov a môžete ľahko pripevniť ho na akýkoľvek hladký, suchý a bezprašný povrch.

3.Svetelná a Cool: Tento PC gamer wall art má prekvapujúce svetelný efekt, ktorý môže váš izba viac v pohode a tajomné.To bude svietiť v tme, vytvárať rôzne vizuálne enjoyments a prekvapenia pre vás.Tento hráč plagát je skvelé pre chlapčenské izby, herne, alebo akýkoľvek priestor, kde chcete oslavovať svoje hry vášeň.

4.Široké Uplatnenie: S týmito plátno, vytlačí, môžete ukázať svoju lásku k hre a vytvoriť ohromujúci steny výzdoba.Vhodné na rôzne príležitosti, ako hra izba, spálňa, detská izba, triede a obývacia izba, tieto výtlačky budú zlepšiť atmosféru a máte pocit, ponorený v hre svete.

5.Aby Váš Život Zaujímavejší: Tieto video hry, plagáty, obrázky sú nie len krásne, ale aj inšpirujúce.Oni zachytiť podstatu a vzrušenie vaše obľúbené hry a znaky, a budete cítiť, ako by ste sa časť z nich.Oni sú skvelé pre všetkých hráčov, ktorí chcú, aby sa ich život viac zaujímavé, tak to musí mať voľbou pre vás.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *